Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Alenka Vančová maklér
Ing. Alenka Vančová
vancova@promreal.sk
0904854774

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na prenájom zariadený tehlový byt, 44 m2, balkón

Typ
Prenájom
Mesto
Trenčín
Ulica
Východná
Typ nehnuteľnosti
Byty
Celková plocha
44 m2
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
1
Pridané
03.10.2023
Aktualizované
16.12.2023
Cena 400,00 €
Ing. Alenka Vančová Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

PROM REAL má pre vás ponuku bytu na prenájom. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí bytového domu z roku 2008. Celková úžitková plocha vrátane balkóna s pekným výhľadom na okolitú prírodu je 43,65 m2.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Centrum bytu tvorí priestranná kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou o výmere 13 m2 s východom na balkón. Nachádza sa tu taktiež veľký kuchynský stôl a časť je využívaná ako pracovňa. Z kuchyne sa ide do samostatnej izby oddelenej veľkými presklenými dverami s veľkosťou takmer 22 m2. Táto miestnosť je momentálne využívaná ako obývacia izba a zároveň spacia časť s možnosťou predelenia s vertikálnymi žaluziami. V prípade záujmu o samostatnú spálňu je možnosť využívať časť kuchyne ako obývaciu izbu.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený, cena nájmu je 400 € + energie 100 € pre jednu osobu, 120 € pre dve. V rámci energií je započítaná teplá a studená voda, kúrenie a elektrika.
Výhody:
- novší bytový dom s bezproblémovým parkovaním v tesnej blízkosti aj pre nerezidentov
- výborná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou v tesnej blízko vrátane zastávky MHD
- dobré dispozičné riešenie


CENA nájmu: 400 € + energie


V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, TEL: 0904 854 774 vancova@promreal.sk