Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Alica Bernáthová
bernathova@b4reality.sk
0903 214 211

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Polyfunkčný objekt na predaj: hala, dielne + pozemok 4609 m2, Kasárenská ul., Trenčín / Zámostie

Typ
Predaj
Mesto
Trenčín
Mestská časť
Zlatovce
Ulica
Kasárenská č. 355
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
1400 m2
Celková plocha
4609 m2
Typ stavby
Skeletová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
12
Pridané
06.02.2024
Aktualizované
06.02.2024
Ing. Alica Bernáthová B4 REALITY, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 214 211

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj polyfunkčný objekt s pozemkami s celkovou výmerou 4609 m2 na Kasárenskej ulici č. 355 v Trenčíne, na Zámostí. Na pozemkoch sú postavené dve samostatne stojace stavby: dielne a skladová hala. Objekt dielní bol doposiaľ využívaný na skladovanie a úpravu priemyselných odpadov. Bol daný do užívania v roku 1960 a pozostáva z administratívnej a výrobnej časti. Jedná sa o samostatne stojacu, nepodpivničenú, prízemnú budovu s plochou strechou (železobetónová konštrukcia). Objekt prešiel postupne čiastočnou rekonštrukciou – nová strešná krytina + zateplenie strechy, vymenené okná. Podlaha: betónová. Vykurovanie: ústredné, vlastná kotolňa (splyňovací kotol na drevo + sústava radiátorov). Iné vybavenie: alarm, kamerový systém. Zastavaná plocha výrobnej časti: 545 m2, priemerná výška podlažia: 4,45 m. Zastavaná plocha administratívnej časti: 64 m2. Administratívna časť objektu dielne bola v roku 2006 zrekonštruovaná, bolo vytvorené nové medziposchodie a zrealizované napojenie na vlastnú studňu a vlastnú žumpu. Vykurovanie administratívnej časti je riešené z výrobnej časti dielní. Ohrev vody: elektrický bojler + solárne panely. V prízemí administratívnej časti je kancelária, šatne, sociálne zariadenia, chodba a kuchynka + na poschodí sú dve kancelárie, kuchynský kút v chodbe + samostatné WC (možnosť vytvorenia samostatnej bytovej jednotky). //////// Skladová hala so zastavanou plochou 574 m2 (priemerná výška podlažia: 6,45 m) bola daná do užívania v roku 2022. V roku 2010 bol vybudovaný oporný múr a dažďová kanalizácia spolu so siedmymi šachtami. Skladová hala je samostatne stojaca, nepodpivničená, jednopodlažná stavba, ktorá je napojená len na elektrinu. Jedná sa o oceľovú montovanú halu rozmerov 18 m x 30 m (montovaný obvodový plášť + zateplené penové dosky), 3x sekčná brána. Na pozemkoch sú vybudované dva oceľové prístrešky, pričom zastavaná plocha 1.prístrešku je 117 m2 (priemerná výška 4,20 m) a 2.prístrešku 49 m2 (priemerná výška 5,90 m). Pozemky sú kompletne oplotené. Zdroj vody: vlastná narážaná studňa s hĺbkou 5,5 m (vybudovaná v roku 2006 + vlastná vodáreň). Odpad je riešený vlastnou žumpou vybudovanou v roku 2006. Na pozemku boli v roku 2008 vybudované spevnené plochy, manipulačná plocha 116 m2, parkovisko pre osobné autá pred administratívnou časťou, chodníky atď. Cena: 1. 250 000,- eur. Cena nehnuteľnosti zahŕňa: vypracovanie zmluvnej dokumentácie, návrhu na vklad, úhradu kolkov za návrh na vklad, poplatky za overenie podpisov na zmluvách, právne a hypotekárne poradenstvo, províziu realitnej kancelárie. Bližšie informácie o ponuke nehnuteľnosti Vám rada poskytnem v pracovné dni od 8.00 - 17.00 hod., telefonicky: 0903 214 211 alebo mailom: bernathova@b4reality.sk