Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 505 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Pavol Lojek
recomp@recomp.sk
0918606438

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Rodinný dom ako z rozprávky uprostred prírody v obci Švedlár

Typ
Predaj
Okres
Gelnica
Mesto
Švedlár
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
211 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
6
Pridané
27.06.2023
Aktualizované
16.04.2024
Mgr. Pavol Lojek RECOMP, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

!VIRTUÁLNA OBHLIADKA! Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s balkónom ako z rozprávky nachádzajúci sa uprostred prírody v obci Švedlár, okres Gelnica. Jedná sa o čiastočne zrekonštruovaný tehlový dom z roku 1940, pričom posledná rekonštrukcia prebehla v roku 2022. Celková výmera pozemku je 2869 m2, takže Vám poskytuje obrovský priestor nielen na výbeh pre Vášho domáceho miláčika, ale taktiež poskytuje priestor pre osadenie detského ihriska, šmýkačky či pieskoviska. Celý pozemok je územným plánom obce určený na výstavbu rodinných domov, takže ponúka možnosť rozdelenia na ďalšie samostatné stavebné pozemky.

Prízemie rodinného domu pozostáva z predsiene, kuchyne so špajzou, spálne, šatníka, schodiska a kúpeľne s WC. Schodiskom sa dostanete na 1. poschodie, ktoré pozostáva z obývačky, troch izieb, skladu, chodby, schodiska, kúpeľne s WC a balkóna. V suteréne rodinného domu sa nachádzajú dve miestnosti, ktoré môžu slúžiť ako pivnice. Úžitková plocha rodinného domu bez plochy balkóna je 211 m2. Plocha balkóna má 8,7 m2.

K rodinnému domu prislúcha garáž o výmere 34 m2 + samostatne stojaca garáž pred domom o výmere 49 m2, v ktorej pohodlne zaparkujete viac osobných automobilov. Rodinný dom je napojený na elektrinu, verejný vodovod a internet. Pri dome sa nachádza aj plynový zásobník Flaga, za odber plynu sa platí podľa spotreby na plynomeri. Na pozemku sa nachádza septik/žumpa. Kúrenie je kachľovými pecami a novšími gamatkami. V rodinnom dome sa nachádza 3x kachľová pec a 1x piecka, ktorá Vás príjemne zahreje a naladí romantickú atmosféru počas studených zimných večerov. Rodinný dom sa predáva kompletne zariadený. Na pozemku pred rodinným domom sa nachádza záhradný altánok, príprava na bazén, trampolína a skleník.

Celý rodinný dom pôsobí veľmi príjemným dojmom. Popri celom pozemku vedie malý potôčik, ktorého zvuk pôsobí veľmi upokojujúco. V obci Švedlár sa nachádza materská škola, základná škola, 3x potraviny, pošta, a lekár. Cesta od rodinného domu na vlakovú stanicu Vám nezaberie viac ako 20 minút pešo, nakoľko vlaková stanica je vzdialená iba 3 km. Autobusová stanica je od rodinného domu vzdialená 1,5 km, čo predstavuje iba 10 minút cesty pešo. Rodinný dom môže byť využívaný aj rekreačne na výlety v prírode s rodinou či priateľmi. Cena: 155.000,- eur vrátane nábytku. Virtuálnu obhliadku si môžete pozrieť tu: https://livetour.istaging.com/519d52ca-7573-45c4-ab9a-95ef8807d170?_ga=2.80801495.1703942376.1687424012-1310845592.1687424012

Viac informácií a obhliadky: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.