Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 360 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Daniel Vlach, RSc.
daniel.vlach@deltaproperty.eu
+421944400148

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA - Rodinný dom na predaj, Tatranská Štrba

Typ
Predaj
Okres
Poprad
Mesto
Štrba
Mestská časť
Tatranská Štrba
Ulica
Tatranska Štrba
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
110 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
10.05.2022
Aktualizované
12.05.2022
Daniel Vlach, RSc. Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421944400148

Popis nehnutelnosti

DELTA PROPERTY ponúka na predaj rodinný dom s veľkým pozemkom v obci Štrba, časť Tatranská Štrba.

ROZMERY: plocha oploteného pozemku je 1122m2 a zastavaná plocha je 99m2.

DISPOZÍCIA: rodinný dom má malú vstupnú predsieň, z ktorej je schodisko do malej pivničky s kotolňou. Z predsiene sa ide na presklennú verandu. Z verandi vedie veľká chodba do 3 samostaných izieb a veľkej kuchyne. Z kuchyne sa sa ide do kúpelne špajzy. Za domom sa nachádza murovaná letná kuchynka v ktorej je možnosť posedienia. 

STAV: kuchyňa a kúpelna prešli rekonštrukciou. Dom je v dobrom stave, okamžite sa dá nasťahovať. V rodinnom dome sú plastové okná. Záhrada je veľmi pekná, udržiavaná. V záhrade sú ovocné stromy. Strecha je menená a vo výbornom stave. 

PRÍPOJKY: rodinný dom je pripojený na elektrinu, vodu, plyn a kanál. 

KÚRENIE: vlastný plynový kotol a v celom dome sú radiátory. 

Rodinný dom je možné zväčšiť a prerobiť podkrovie na obytné izby. 

LOKALITA: dom sa nachádza v centre Tatranskej Štrby a dostupnosť na diaľnicu je priam ideálna. Z Tatranskej Štrby je možné podnikať veľa výletov do Vysokých Tatier. Štrbské Pleso je vzdialené necelých 6 km po cestnej komunikácii. Mesto Poprad a nákupne centrá sú iba 5 minút autom. 

Cena na vyžiadanie v RK 

Realitná kancelária DELTA PROPERTY sa riadi Všeobecnými podmienkami sprostredkovania, ktoré boli schválené Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný spolupracujúcou advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.