Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 806 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Michal Čutora
michal.cutora@artegos.eu
0911854863

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ŠTÝLOVÝ 3-IZBOVÝ BYT S BALKÓNOM OBKLOPENÝ ZELEŇOU

Typ
Predaj
Mesto
Senec
Mestská časť
Senec-mesto
Ulica
Kysucká
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
74 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
11.09.2020
Aktualizované
21.09.2020
Ing. Michal Čutora Artegos s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj priestranný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt na Kysuckej ulici v Senci.

Úžitková plocha bytu je 74,26 m² a nachádza sa na zvýšenom prízemí v zateplenom murovanom bytovom dome.

Bytový dom bol postavený v roku 2002 a má 4 nadzemné podlažia. V roku 2010 bol zateplený, vrátane rekonštrukcie strechy.

Byt je situovaný v bočnej uličke a od chodníka je oddelený trávnikom a živým plotom. Veľkou výhodou je množstvo zelene za oknami bytu, ktorá prirodzene ochladzuje okolie počas horúcich letných dní a nocí.

 

DISPOZÍCIA:

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, kúpeľne s toaletou, obývacej izby spojenej s kuchyňou, odkiaľ sa z malej chodby prechádza do dvoch nepriechodných spální, pričom z väčšej z nich je výstup na široký balkón obklopený stromami, na ktorom si môžete spokojne vychutnať rannú šálku kávy.

K bytu patrí aj priestranná pivnica s oknom (z nej 1/3 je zdieľaná so susedom), ktorá sa nachádza na chodbe, len niekoľko metrov od bytu samotného. Parkovanie je bezproblémové na veľkom parkovisku hneď za bytovým domom. Susedia sú slušní a bezproblémoví, na jednom poschodí bývajú tri rodiny.

Orientácia bytu je na východnú a západnú stranu.

ZARIADENIE:

Na chodbe s bezpečnostnými vchodovými dverami a elektrickým vrátnikom a vo väčšej spálni sú vstavané šatníkové skrine pozdĺž celej steny miestnosti, na zemi je plávajúca podlaha (v kúpeľni a na balkóne dlažba) a na plastových oknách sú interiérové žalúzie a sieťky proti hmyzu. V kuchyni je kuchynská linka s množstvom odkladacieho priestoru, elektrickým sporákom a rúrou, vstavanou umývačkou riadu, chladničkou, mrazničkou, digestorom  a mikrovlnou rúrou. V kúpeľni je priestranný sprchovací kút, veľké keramické umývadlo osadené do drevenej skrinky, práčka a toaleta.  Vo všetkých miestnostiach je podlahové elektrické kúrenie. V byte je možnosť pripojenia na internet pomocou optického kábla (spoločnosť E-net).

 

LOKALITA:

Byt je situovaný vo veľmi dobrej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou, prostredie je vhodné aj pre rodiny s malými deťmi. Nachádza sa približne 15 minút pešo od centra mesta, v pešej dostupnosti sú potraviny Jednota (5 minút) a Billa (7 minút). Pár metrov od bytového domu nájdete materskú a strednú školu, reštauráciu, pub a lekáreň. Zastávka autobusu Bratislavská- odkiaľ sa dá pohodlne dopraviť do Bratislavy a okolitých miest a dedín -je vzdialená asi 10 minút chôdze, autobusová a vlaková stanica sú vzdialené asi 15 minút. Výhodou je tiež rýchla dostupnosť autom do Bratislavy a Trnavy po diaľnici D1. Milovníci vodných športov určite ocenia blízkosť jazier, ktoré sú turisticky vyhľadávanou destináciou na Slovensku i v zahraničí- Strieborné jazero (10 minút), Senecké jazerá Juh (15 minút). Pár minút jazdy autom sa tiež nachádza známy Aquapark, amfiteáter/letné kino či príjemné wellness centrum.

 

Cena nehnuteľnosti je 120.000,-Eur. Cena je konečná a zahŕňa kompletný právny servis a poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti.

Kontakt: Ing. Michal Čutora, michal.cutora@artegos.eu, tel.: 0911 854 863

Kompletné info aj tu: artegos.eu

Nájdete nás aj na facebooku – Artegos – realitná kancelária –  kde je pravidelne prezentovaná naša ponuka nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Artegos Real?

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- Zdarma je k dispozícii hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám.

- V prípade využitia nášho finančného poradcu máte znalecký posudok zdarma

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Ing. Michal Čutora, michal.cutora@artegos.eu, tel.: 0911 854 863

Podľa Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (ďalej „GDPR“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov udeľujem Artegos s.r.o., Studienka 601, 908 75 Studienka, IČO: 50735462  súhlas so spracovaním môjho telefonického kontaktu a e-mailovej adresy a to na marketingové účely, ako aj na účely zasielania obchodných ponúk. Tento súhlas udeľujem na dobu neurčitú. Zároveň prehlasujem, že poskytnutie uvedených údajov je dobrovoľné a beriem na vedomie, že