Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Zariadený 2 izbový BYT V SENCI - CENRUM v blízkosti Lidl.

Typ
Prenájom
Mesto
Senec
Mestská časť
Senec-mesto
Ulica
Senec, LIDL
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
50 m2
Typ stavby
Zateplená
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
08.10.2020
Aktualizované
08.10.2020
Cena 490,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám NA PRENÁJOM krásny, kompletne prerobený, zariadený 2 izbový BYT V SENCI - CENRUM v blízkosti Lidl.

Nachádza sa na 1./7 poschodí, BEZ BALKÓNU, s pivnicou, v zateplenom bytovom dome, s novým vchodom, slušní susedia.
-detské ihrisko \n-Dobré parkovanie \n-VÝBORNÁ LOKALITA

\nVYBAVENIE BYTU /kompletne zariadený/:\nplávajúce podlahy, dlažby, plastové okná, plastové rolety, žalúzie, kúpeľňa /rohová vaňa, umývadlo, WC/ + práčka, kuchynská linka s barovým/jedálenským stolom so stoličkami  /s varnou doskou, el. rúrou + digestorom, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra/, vstavané skrine, predsieňová stena, lampy, sedačka, konferenčný stolík, LCD televízor Samsung. 
\nDISPOZIČNÉ RIEŠENIE: \nsamostatná predsieň, kúpeľňa, spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou.

VÝMERA: byt 50m2 + pivnica.
\nLOKALITA: v úplnom centre mesta, neďaleko pešej zóny. Kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, zástavka MHD, poliklinika, potraviny Samoška, CBA, LIDL, KAUFLAND, Slnečné jazerá, Aquathermal a ostatné.\nMesto Senec leží na juhozápade Slovenska, 25 km od hlavného mesta Bratislava. Najväčším lákadlom Senca sú Slnečné jazerá a vďaka ním sa Senec stal jedným z najvýznamnejších letných rekreačných oblastí Slovenska. Vyše 100 ha vodnej plochy, slnečný svit viac než 2200 hodín za rok, bohaté možnosti ubytovania, stravovania a ďalších služieb robia zo Senca vyhľadávaný cieľ dovolenkárov zo Slovenska, Čiech a ďalších zhruba 23 krajín. Mesto ročne navštívi do milióna turistov. Mesto má veľmi dobrú dopravnú polohu, neďaleko prechádza diaľnica D1 Bratislava - Žilina a priamo mestom prechádza železničná trať Budapešť -Štúrovo - Bratislava. Relatívne blízko sa nachádza aj letisko M. R. Štefánika v Bratislave a hraničné priechody do Rakúska a Maďarska.



CENA: 490,- €/mesiac/vrátane Energií/+TV programy a INTERNET.