Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 781 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Libor Soták
sotak@adomis.sk
0905796146

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Slnečný 4+1izbový bungalov 133m2, kompletné IS, 600m2,Seňa, len 15min z Košíc

Typ
Predaj
Mesto
Seňa
Ulica
Seňa
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
133 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
4
Pridané
08.03.2023
Aktualizované
08.03.2023
Mgr. Libor Soták ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Predáme v exkluzívnom zastúpení moderný rodinný 4+1 izbový slnečný dom s rovnou strechou, obec Seňa, len 15 minút z Košíc, kompletné inžinierske siete - kanalizácia, plyn, obecná voda, studňa, elektrika, optika, asfaltová cesta.

Výmera pozemku : takmer 600m2
Zastavaná plocha : 140m2
Úžitková plocha : 133m2
Pivnica : + 6m2
Parkovacie státie : 2 autá
Oplotenie : áno

Dispozícia : zádverie, vstupná hala, izba, izba, samostatné wc, kúpeľňa s predprípravou na sprchový kút, vaňu a umývadlo, kuchyňa s jedálenskou časťou, izba, teraska.

Súčasný rodinný dom je riešený ako rozsiahla rekonštrukcie pôvodného domu, ktorý bol obnovený v podstate v plnom rozsahu, pričom plocha tvorená pôvodnými obvodovými múrmi bola zväčšená o ďalšiu novú časť, výsledná celková plocha domu predstavuje 140m2.

Dom pôvodne jestvujúci bol postavený z kvádrových tvárnic s hrúbkou 30cm na armovanej betónovej platni, s podpivničením 6m2 (rok 1976).
Z neho súčasný vlastník ponechal len nosné obvodové múry, všetko ostatné bolo nahradené nielen nanovo dostavanými priečkami, ale aj novou kompletnou dostavbou, ktorou bola realizovaná nová pokračujúca časť - obývacia a terasová.
Zateplenie celoplášťové celého domu je polystyrén 13cm, začína na sokli nad základovými pásmi styrodurom, dokončenie obvodových múrov novej časti bolo realizované presnými tvárnicami Porfix 30cm, priečky tiež.
Strecha je mierne šikmá so spádom 30 stupňov od ulice a 25 stupňov do záhradnej časti, pôvodná časť domu je betónová armovaná platňa, zateplená polystyrénom hrúbky 20cm, s náväznosťou na obývaciu a terasovú časť.
Finálna strešná hydroizolačná fólia je s posypom - dunajský štrk.
Interiérové omietky sú sadrové, stropy znížené sadrokartónové s predprípravou na osadenie LED svetiel, obývacia a terasová časť sú napínané stropy.
Exteriérová fasádna omietka je silikónová.
Dverové a okenné výplne sú kvalitné izolačné 3 - sklo farba antracit exteriér, biela interiér, parapety kamenné.
Vykurovanie je teplovodné podlahové v celom dome, zdroj vykurovania je nástenný plynový kotol značky Bosch so vstavaným zásobníkom vody.
Predávaná verzia domu je Holodom, s možnosťou ukončenia na kľúč v cenovej kategórii 15- 20.000 eur podľa zadania vašej štandardy.

IS : kanalizácia, obecná voda, studňa, plyn, elektrika, optika, asfaltová cesta

Okolie domu - záhradka s rovinatým terénom je pripravená na realizáciu akéhokoľvek zámeru, chodníky, terasy a vjazd na pozemok - zámková dlažba je už zrealizovaná, vrátane základného plota.

V domčeku stačí osadiť dvere a zárubne, plávajúce podlahy, dlažby, sanitu so zriaďovacími predmetmi v kúpeľni a samostatnom wc a kuchynskú linku našou dodávateľskou firmou v prípade vašej zaneprázdnenosti, alebo zakúpiť ponúkanú verziu Holodom a dokončiť si tento pekný bungalov podľa svojich predstáv.

Seňa je vyhľadávaná obec s kompletnou občianskou vybavenosťou a rýchlym bezproblémovým dojazdom do Košíc, preto neváhajte s obhliadkou a príďte sa pozrieť na svoje budúce bývanie už teraz.

Cena : 290.000,-EUR Holodom
310.000,-EUR Verzia Na kľúč

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:

Mgr. Libor Soták
0905 796 146