Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 439 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Prenájom kancelárskych a skladových priestorov

Typ
Prenájom
Mesto
Šamorín
Ulica
Šamorín
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
1000 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
18.06.2021
Cena 3 500,00 €/mes.
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Exclusive vám ponúka zaujímavú ponuku. Ide o prenájom kancelárskych a skladových priestorov v jednom prepojenom spoločnom objekte. Kancelárske priestory prešli kompletnou rekonštrukciou a nachádzajú sa na dvoch poschodiach, spolu o výmere cca. 360 m2. Dolné priestory sa pritom dajú variabilne meniť a prispôsobovať potrebám a počtu pracovných miest. Jednotlivé pracovné miesta v najväčšej kancelárii s rozlohou 125 m2 sú vytvorené montovanými stenami a preto sa dá priestor variovať podľa aktuálnych potrieb. Okrem najväčšej kancelárie sa na prízemí nachádza ďalších šesť kancelárií, dva sklady, denná miestnosť a sociálne zariadenia. Na poschodí sa nachádza kuchynka s jedálňou, sociálne zariadenia, zasadacia miestnosť a jedna samostatná kancelária. Priestory sú na predaj vrátane kancelárskeho vybavenia, ale ohľadom nábytku je dohoda možná. Z kancelárskych priestorov v prízemí sa dá prejsť aj do skladových priestorov, ktoré majú plochu 627 m2, ale skladová plocha sa dá zväčšiť vytvoreným poschodím o ďalšie desiatky štvorcových metrov. Skladové priestory sú vybavené nielen nakladacou rampou, ale aj šikmou nakladacou plošinou. Celý objekt je umiestnený v uzatvorenom areály, kde je dobrá dostupnosť aj nákladnými autami, pričom je pred samotnou firmou dostatok parkovacích miest aj pre osobné automobily. Ponuka je vhodná predovšetkým pre obchodnú firmu, ktorá potrebuje dostatok zamestnancov v administratíve, ale zároveň disponuje skladovými zásobami, ktoré môže mať uskladnené v rámci jednej adresy. Ponuku sa určite oplatí vidieť.
Cena prenájmu je 3.500,- EUR/mes. + energie + DPH
Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: 0903 772 747 alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com