Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 904 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

EXKLUZÍVNÉ A MODERNÉ TROJIZBOVÉ BYTY V SRDCI ŠAMORÍNA - 2 ETAPA

Typ
Predaj
Mesto
Šamorín
Ulica
Cintorínska
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
76 m2
Stav objektu
Vo výstavbe
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
18.06.2021
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

EXKLUZÍVNÉ A MODERNÉ TROJIZBOVÉ BYTY V SRDCI ŠAMORÍNA - 1 ETAPA. Ponúkame na predaj byty v modernom projekte, ktorý pamätá na minulosť a rešpektuje súčasnosť. Architektúra polyfunkčného objektu pripomína tradíciu stavieb starého Šamorína, prevedeného v modernom štýle. V ponuke sú rôzne dvoj, troj a štvorizbové byty v stave holo-byt s výmerou od 52,76 m2 do 115,69 m2. Cena bytov I. Etapy výstavby v bloku B je 1600,-EUR bez DPH za m2 a 1920,-EUR za m2 s DPH, cena terasy a balkónu je 400,-EUR za m2. V súčastnosti prebieha akcia 5 % z ceny vybraných bytov. Parkovné státie v suteréne sa predáva za 12.500,-EUR bez DPH, cena s DPH je 15 000,-EUR. Byty na Cintorínskej ulici predáva naša spoločnosť exkluzívne, druhá etapa projektu sa začne predávať v lete 2021. Projekt stavaný v najvyššej triede ponúka aj najväčšie podzemné parkovisko v Šamoríne s kapacitou až 50 parkovacích miest. Steny sú postavené z 38 cm tehly a zateplené 10 cm polystyrénom, navyše medzi jednotlivými stenami je akustická tehla 25cm - bez omietky. Stavba vyrastá iba pár krokov od pešej zóny s dobrým napojením na mestské komunikácie. Komfort bývania zaručia 6 komorové okná s trojsklom od firmy Slovaktuál a na južnej strane budú okná vybavená sunglass fóliou. Dvere budú nielen 3 bodové bezpečnostné, ale aj protipožiarne. Kúrenie je podlahové elektrické s inteligentným diaľkovým ovládaním (telefón / Iphod), v každej izbe termostat s možnosťou samostatného nastavenia a ohrev vody je zabezpečený bojlerom. Vo všetkých bytoch bude optický kábel pre internet a TV. V suteréne bude aj pivničný priestor na odkladanie bicyklov a kočíkov. Na súkromnom dvore k prislúchajúcemu projektu bude okrem zelene s oddychovým priestorom aj detské ihrisko. Polyfunkčná budova navyše ponúkne v prízemných priestoroch viacero obchodných priestorov na služby a obchody, ktoré rovnako zvýšia komfort pre všetkých obyvateľov moderného komplexu. Ponuku sa určite oplatí vidieť a kúpiť.

Pozrite si Street View tu: https://lnk.sk/dowg



Cena nehnuteľnosti bez DPH je 1600,-EUR / m2.

POSCHODIE 1

Cena bytu č.3A je 124.000€/ bez DPH - 148.800 € / s DPH - akcia 5 % 139.000 €

Byt č.3A / trojizbový / výmera bytu 76m2 a balkón výmera 6,00m2

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou!

Kontakt na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com