Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 775 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Anna Menzáková
anna.menzakova@deltaproperty.sk
+421 907 949 185

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj pozemok - Reľov časť Hágy - vhodný na chalupu

Typ
Predaj
Okres
Kežmarok
Mesto
Reľov
Ulica
Reľov
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
773 m2
Pridané
07.09.2020
Aktualizované
15.09.2020
Anna Menzáková Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 907 949 185

Popis nehnutelnosti

Deltaproperty vám ponúka na predaj pozemok o rozlohe 773 m2 v obci Reľov časť Hágy. Pozemok je rovinatý a nachádza sa na konci obce Reľov v časti zvanej Hágy. Na pozemku v minulosti stáli drevené stavby. V blízkosti pozemku je elektrika a voda. Obec nemá kanalizáciu a ani plyn.Prístup na pozemok je možný iba cez potok.

Bližšie informácie vám poskytne Anna Menzáková 0907 949 185.

DELTA PROPERTY  je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie,  vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.