Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Miroslav Fazika
mfazika@bvreal.sk
0918 709 037

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom bungalov Ráztočno FM1907

Typ
Predaj
Okres
Prievidza
Mesto
Ráztočno
Ulica
-
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
105 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
4
Pridané
12.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Miroslav Fazika BV REAL PD
Kontaktovať makléra 0918 709 037

Popis nehnutelnosti

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj novostavbu 4 izbový rodinný dom nízkoenergetický bungalov obec Ráztočno okres Prievidza.

Bungalov je po kolaudácii, na stavbu domu boli použité kvalitné materiály.
Pozostáva z priestrannej obývačky s prechodom do kuchyne s východom cez francúzske okná na prestrešenú terasu, ktorá má rozlohu 20 m2 a je vydláždená zámkovou dlažbou.
Ďalej v bungalove sa nachádzajú spálňa, 2 detské izby, kúpeľňa, samostatné WC so zabudovateľnou nádržkou v stene s obkladom a dlažbou a technická miestnosť.
K domu je pristavený prístrešok na auto vydláždený aj s prístupom zámkovou dlažbou až po miestnu komunikáciu. Tento prístrešok by sa dal aj uzavrieť a vytvoriť si z neho garáž alebo dielňu alebo sklad.
V kúpeľni je sprchový kút, priestor na práčku, priestor na umývadlo a kúpeľňový nábytok, predpríprava na podsvietené zrkadlo, je tam podlahové kúrenie+prídavný závesný elektrický radiátor napr. na sušenie uterákov.
V dome je nainštalované úsporné podlahové kúrenie, v každej izbe a aj v kúpeľni je samostatný termostat, čo umožňuje v každej miestnosti si nadstaviť ideálnu teplotu podľa vlastných predstáv a takto si úsporne regulovať spotrebu.
V dome je urobená predpríprava na klimatizáciu a na kamerový systém.

Dvere sú vyrobené na mieru v obložkových zárubniach, okná kvalitné plastové, plávajúce podlahy, znižované stropy s bodovými svetlami.
V obývačke je urobená predpríprava na svetelnú rampu.
Dom je zateplený so zabudovanými podsvietením, z domu na terasu je dovedená aj elektrika a aj voda s predprípravou na vonkajšie umývadlo a aj ventil na polievanie pozemku, medzi oknami je obklad, na strechu je použitá kvalitná krytina.
Prikurovať je možné aj moderným obloženým krbom s prieduchom situovaný v obývačke.
V technickej miestnosti sa nachádza bojler na teplú vodu a príslušenstvo na filtráciu vody zo studne.

Dom má vlastný zdroj vody a to vlastnú 18 metrov hlbokú studňu s 5 metrovým vodným stĺpcom s čerpadlom prepojeným do technickej miestnosti v dome, čo je veľká výhoda domu, nemusíte nič platiť za spotrebu vody vodárňam a máte výrazne ušetrené peniaze za dodávku vody. Môžete míňať vodu aj v dome aj na polievanie koľko len potrebujete.
Do kuchyne je možné po dohode s majiteľom zakúpenie aj rohovej kuchynskej linky so spotrebičmi, je tam urobený už obklad. Ukážka kuchyne je na fotke v inzeráte.
Za domom je vydláždený priestor zámkovou dlažbou na umiestnenie záhradného domčeka na uskladnenie náradia a dreva do krbu.
Podkrovie domu je uzavreté a v prípade záujmu je možné na chodbe urobiť otvor so sklápacími schodmi a podkrovie je možné potom využívať ako odkladací priestor.
Pozemok je rovinatý, má výmeru 498 m2, je riadne oplotený.
Bungalov má rozlohu 105 m2, postavený z tehly.
V obci sú obchody, kostol, reštaurácia, zástavka prímestskej dopravy a železničná stanica, neďaleko les.

Odporúčanie makléra: príjemné bývanie, z pozemku je krásny výhľad na hory a prírodu, kto má rád romantické bývanie, vrelo odporúčam.

Cena je 205000 € a je konečná, neplatíte nič navyše.
V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia
Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. 0918 709 037, alebo mailom: mfazika@bvreal.sk alebo osobne v kancelárii BV REAL.
Web makléra: www.fazikamiroslav.sk
číslo zákazky FM1907