Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 793 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Marian Gergeľ maklér
Ing. Marian Gergeľ
marian.gergel@lexxus.sk
+421 917 633 001

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

LEXXUS - PREDAJ, novostavba 3i útulného radového RD v štandarde, RA

Typ
Predaj
Okres
Nové Zámky
Mesto
Rastislavice
Ulica
Rastislavice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
90 m2
Celková plocha
90 m2
Typ stavby
Tehlová
Počet izieb
3
Pridané
14.10.2021
Aktualizované
25.09.2023
Ing. Marian Gergeľ LEXXUS a.s.
Kontaktovať makléra +421 917 633 001

Popis nehnutelnosti

Na predaj, novostavba 3i prízemného radového rodinného domu v štandarde s možnosťou dokončenia aj v štádiu na kľúč s terénnymi úpravami, v novej výstavbovej lokalite šiestich radových rodinných domov, obec Rastislavice, časť Kalvín. Radový rodinný dom – bungalov, s celkovou úžitkovou plochou 90 m2 a je situovaná na slnečnom pozemku s celkovou výmerou ideálnych od 314 m2 do 390 m2. Útulný zateplený bungalov v holodome s premyslenou dispozíciou pozostáva vstupným zádverim so vstupnou toaletou a priestorom na šatníkovú skriňu. Dennú časť ďalej tvorí praktická kuchyňa s murovanou komorou a s jedálenským priestorom. Slnečná obývacia izba s možnosťou krbu s výstupom na zadnú terasu s výhľadom do zelene a záhrady s vlastnou studňou. Nočná časť je tvorená dvomi komfortnými izbami a priestrannou kúpeľňou s druhou toaletou, vaňou, sprchovým kútom a priestorom na práčku. Príjemne orientovaný pozemok v tichej lokalite, ideálnym tvarom, na začiatku obce dotvárajú rodinnú idylku. Sympatická obec Rastislavice s dobrým napojením na diaľnicu, s poľovníckym združením, klubom mladých či dôchodcov, stolnotenisovým a futbalovým klubom spájajúca pokojný rodinný život a ruch blízkej Nitry či Nových Zámkov ponúka pohodlné bývanie pre každého klienta. Možnosť prikúpiť aj ďalší zo šiestich radových rodinných domov v rovnakom stave, pre rodinu či kamarátov, VŠETKO s možnosťou dokončenia aj na kľuč. (viď. ilustračné vizualizácie) Cena s DPH. TOPPONUKA