Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
374 792 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Róbert Petrík
petrik@vasereality.sk
0904 312 227

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Poschodový rodinný dom, Radošina

Typ
Predaj
Okres
Topoľčany
Mesto
Radošina
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
200 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
08.05.2023
Aktualizované
18.03.2024
Ing. Róbert Petrík VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0904 312 227

Popis nehnutelnosti

189181 - Ponúkam na predaj veľký poschodový 4-izbový rodinný dom s garážou v priamom centre obce Radošina, len 12 km od Piešťan. Dom je umiestnený na pozemku o rozlohe 699 m2, má úžitkovú plochu 2x cca 100 m2 a je v pôvodnom stave z r. 1972, vhodný k rekonštrukcii podľa vlastných predstáv. Prízemie domu dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, predsiene, kuchyne s jedálňou, obývacej izby, spálne, kúpeľne so sprchovým kútom, samostatným WC a špajzou. Na poschodí sa nachádza predsieň, kuchyňka, 2 izby /1 s loggiou/, WC, špajza a veľká zimná záhrada prerobená z pôvodnej terasy. Celý dom je podpivničený s priestormi využívanými ako letná kuchyňa, kotolňa, sklad a garáž. Vykurovanie je zabezpečené plynovým ústredným kúrením a príprava TÚV el. bojlerom. Dom je napojený na všetky IS - elektrika, obecný vodovod, studňa, zemný plyn a verejná kanalizácia. Dom sa predáva čiastočne zariadený, vrátane práčky, chladničky a mraziaceho boxu.
Výhodou ponúkanej nehnuteľnosti je výborná poloha v tichej časti obce s kompletnou občianskou vybavenosťou - škola, škôlka, zdravotné stredisko a 2 obchody s potravinami.

Cena 145 000 €

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na telefónom čísle 0904 312 227 alebo na e-mail adrese petrik@vasereality.sk

V cene nehnuteľnosti je:
- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti,
- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy
- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností
- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve
- poradenstvo / vybavenie financovania (Hypotekárny úver - úver zabezpečený nehnuteľnosťou)
- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia