Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
PhDr. Erika Majorošová
majorosova.erika@diamondreality.sk
0940 883 454

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj 3 izbový nízkoenergetický tehlový byt v novostavbe s vlastným kúrením

  • Byty, Predaj, Prešov, Sídlisko III | pic. 1
  • Byty, Predaj, Prešov, Sídlisko III | pic. 2
  • Byty, Predaj, Prešov, Sídlisko III | pic. 0
  • Byty, Predaj, Prešov, Sídlisko III | pic. 1
  • Byty, Predaj, Prešov, Sídlisko III | pic. 2
Typ
Predaj
Mesto
Prešov
Mestská časť
Sídlisko III
Ulica
Tarjanýho
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
83 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
30.11.2023
Aktualizované
27.04.2024
PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0940 883 454

Popis nehnutelnosti

PhDr.Erika Majorošová Diamond Reality Prešov s.r.o. ponúkam na predaj 3 izbový byt , pre rodinu hľadajúcu komfortné bývanie s nízkymi nákladmi .

Byt pozostáva z troch obytných miestností, kuchyne spojenej s obývačkou,vstupnej miestnosti, kúpeľni , WC a balkóna. Je postavený tehly a zateplený minerálnou vlnou. Predáva sa v štádiu holobytu. K bytu je možnosť zakúpiť si garážové státie za 25.000 € alebo vonkajšie parkovacie miesto za 10.000 €. Všetko budete mať na LV a vyhnete sa tak parkovacej politike mesta.

zastavaná plocha s balkńom 83m2

zastavaná plocha bez balkńona 70m2

úžitková plocha bytu 68 m2.

balkón 14 m2

Vitajte v našej exkluzívnej kolekcii vysokokvalitných bytových jednotiek, ktoré definujú luxusné bývanie. Tieto výnimočné byty ponúkajú bezkonkurenčnú úroveň pohodlia . Vďaka rozsiahlym pôdorysom a veľkorysým obývacím priestorom získate všetko čo potrebujete na vytvorenie svojho vysnívaného domova. Každá bytová jednotka bola starostlivo navrhnutá tak, aby vyžarovala eleganciu a sofistikovanosť s dôrazom na detail, ktorý je na špičkovej úrovni. Či už hľadáte útulné útočisko alebo miesto na relax, sme pripravení ponúknuť vám všestrannosť, aby vyhoveli všetkým vašim potrebám.

Okrem veľkého obytného priestoru sa naše bytové jednotky môžu pochváliť špičkovým vybavením a funkciami, ktoré spríjemnia váš život pričom sa nešetrilo na žiadnych výdavkoch, aby každý aspekt vášho domova bol tej najvyššej kvality. Tieto byty sa nachádzajú v jednej z najlepších lokalít. Zažite stelesnenie luxusného bývania s našimi vysokokvalitnými bytovými bytmi. Objavte priestor, ktorý presahuje očakávania a umožní vám cítiť sa skutočne ako doma. Nepremeškajte túto výnimočnú príležitosť pozdvihnúť svoj životný zážitok. Kontaktujte nás ešte dnes, naplánujte si obhliadku a vydajte sa na cestu k vlastníctvu vysnívaného domova.

Aj napriek tomu , že dom sa nachádza v je v peknej tichej ulici v blízkosti zastávky MHD s výbornou dostupnosťou do mesta a kompletnou občianskou vybavenosťou., (školy, škôlky, fitness, reštaurácie, banky, potraviny pešou dostupnosťou do kostola, potravin, školy, škôlky, nákupné centrá ,a pod. je to pekná a obľúbená lokalita na bývanie hlavne pre rodiny s deťmi.

V prípade záujmu ma kontaktuje na tel. čísle 0940 883 454 PhDr. Erika Majorošová

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu. V oblasti realít Vám radi pomôžeme a Vaše dnešné sny premeníme na zajtrajšiu skutočnosť. Vaša realitná spoločnosť Diamond reality Prešov 0940 883 454