Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 414 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
PhDr. Erika Majorošová
majorosova.erika@diamondreality.sk
0940 883 454

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj dvojgeneračný dom na Šidlovci. Znížená cena !!!

Typ
Predaj
Mesto
Prešov
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
292 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
28.04.2020
Aktualizované
28.04.2020
PhDr. Erika Majorošová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0940 883 454

Popis nehnutelnosti

PhDr.Erika Majorošová Diamond reality Prešov s.r.o. ponúkam na predaj rodinný dvojgeneračný dom s 2 nadzemnými a 1 podzemným podlažím. Pri dome sú 2 garáže pre 3 autá s automatickým otváraním. Sú odkanalizované. Podzemné podlažie je svetlé / nie je celé v zemí /slúži ako práčovňa, technické priestory a odkladacie. 1. a 2. nadzemné podlažia sú obytné a môžu slúžiť pre početnejšie rodiny, lebo majú 2 samostatné vchody a vo vnútri sú prepojené schodiskom. RD bol 1. krát kolaudovaný v roku 1997 r. a pred cca 10 rokmi prešiel rozsiahlou rekonštrukciou, výmena okien za plastové, prestavba oboch kúpeľní, nová strešná krytina, prístavba zimnej záhrady a oddychovej zóny na terase a pod. Vykurovanie je plynové, po rekonštrukcii s vlastným novým zdrojom a alternatíva je krbová vložka, ktorá dokáže vykúriť celý dom. Kuchyňa je napojená na plyn, ktorý je momentálne ako záložný a používa sa elektrina 380 V / indukčná varná doska./ RD je napojený na všetky inžinierské siete ako aj alternatívny zdroj vody studňa v prípade potreby a na polievanie úžitkovej časti záhrady. Na uskladnenie ovocia a zeleniny slúži samostatná pivnica vedľa domu v zemí. Dom je možné užívať na bývanie ihneď a je vhodný ajna podnikateľské účely. Pri rýchlom a serióznom jednaní zľava.

Lokalita: Prešov- Šidlovec, 50 m. MHD, 500 m. obchod, 800 m. od hlavnej cesty PO-SB a zastávky SASD, 900 m. od sídliska III. Dom stojí na začiatku ulice a v blízkosti iba jedného suseda. Druhý sused je vzdialený cca 60m. s prirodzenou bariérou / okrasné kríky/. Na pozemku vo výmere 914 + 120 m2 sú vysadené ovocné stromy, okrasná skalka a zeleninová zóna. Tieto kultúry sa dajú zmeniť podľa potreby na inú funkciu a na rozšírenie parkovania.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať PhDr. Erika Majorošová 0940 883 454