Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 837 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Rudolf Moravčík, RSc.
moravcik@vasereality.sk
0905436650

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DVA DVOJIZBOVÉ BYTY V RODINNOM DOME POTVORICE

Typ
Predaj
Mesto
Potvorice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
250 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.02.2016
Aktualizované
11.09.2020
Ing. Rudolf Moravčík, RSc. VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

171013 - Len 6 km od Nového Mesta nad Váhom a 10 km od Piešťan v obci Potvorice ponúkame na predaj väčší rodinný dom v pôvodnom stave postavený na rovinatom pozemku o výmere 690 m2. Dom je situovaný v tichej uličke, postavený bol v r. 1980 z pálenej tehly, stropy sú zo železobetónu. Je dvojpodlažný so sedlovou strechou a neobytným podkrovím, slúžiacim ako úložný priestor.  Dom bol predelený menšími stavebnými úpravami na dve samostatné bytové jednoty, jedna na prízemí a druhá na poschodí, každá s vlastným vstupom. Dispozícia PRÍZEMIE: 2x izba, kuchyňa, kúpeľňa + WC, predsieň, chodba a schodisko. POSCHODIE: - 2x izba, kuchyňa, kúpeľňa + WC, balkón, chodba. Dom je čiastočne podpivničený, za domom je prístavba s letnou kuchyňou a garážou. V dome sú zavedené inžinierske siete: elektrina 220/380V, vodovod a plyn. Na pozemku je tiež vlastná studňa a žumpa. Vykurovanie zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Vedľa domu je záhrada o výmere 300 m2, šírka 21m x dĺžka 14m, ktorú je možné využiť ako stavebný pozemok. Asfaltová prístupová cesta, v blízkosti obchod, zástavka SAD. Dom je možné využiť po rekonštrukcii na viacgeneračné bývanie alebo aj podnikanie. Nehnuteľnosť je bez tiarch, kúpou voľná.

Cena 56 000 € + dohoda




Viac informácií vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 436 650 alebo mail adrese moravcik@vasereality.sk

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. 

Energetická certifikácia podľa zákona č. 555/2005 Z.z. o energetickej hospodárnosti budov bude vykonaná v zmysle zákona pri predaji nehnuteľnosti. Podľa súčasného konštrukčného vyhotovenia a vybavenia domu je možné predpokladať zatriedenie do energetickej triedy "E"

Ďalších viac ako 1000 nehnuteľností nájdete na vasereality.sk