Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 420 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Bc. Dominik Findura
dominik@deltaproperty.sk
0940399661

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

DELTA - Novostavby rodinných domov na kľúč v obci Čenčice, okres Poprad

Typ
Predaj
Mesto
Poprad
Ulica
Čenčice
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
85 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Novostavba
Pridané
16.06.2020
Aktualizované
16.06.2020
Cena 0,00 €
Bc. Dominik Findura Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2019 Vám ponúka na predaj novostavieb rodinných domov na kľúč v krásnej a tichej obci Čenčice.

Možnosť výstavby rodinných domov na rovinatom pozemku o výmere od 505 do 660 m2. V danej lokalite sa budú nachádzať 6 rodinných domov. K dispozícií budú tieto 3 varianty domov: M - 85 m2, L - 105 m2, XL - 120 m2.

Jednotlivé domy budú murované, jednopodlažné s valbovou strechou a budú  sa predávať v štandarde - plastové 8-komorové okná, omietky, dvere, dlažba, obkladačky, sanita, podlahy, ... Predpokladaná doba výstavby je 10 mesiacov.

Súčasťou výstavby je verejný vodovod (obec dostala peniaze na prípojku obecnej vody, ktorá bude zriadená cca do 3 mesiacov) a žumpa . Prístup k pozemku je po asfaltovej ceste. 

LOKALITA: Obec Čenčice spadá pod k.ú. Jánovce, nachádza sa len 2 km od diaľničného privádzača. Do Popradu len 14 km, Kežmarok 15 km a Spišská Nová Ves14 km. V blízkosti sa nachádza aj vyhľadávané termálne kúpalisko Vŕbov len cca 5 km.  Obec Čenčice je krásna, malebná obec s rodinnou atmosférou, krásnou okolitou prírodou a tichom. Veľmi vhodné na relax a rekreačné účely.

CENA: Dohodou

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.