Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 508 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Kristína Maruškinová
maruskinova@breznoreality.sk
+421918821700

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dom s veľkým pozemkom - Nízke Tatry - okr. Brezno

Typ
Predaj
Okres
Brezno
Mesto
Polomka
Ulica
Polomka
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
300 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
13.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Mgr. Kristína Maruškinová Brezno reality, s.r.o
Kontaktovať makléra +421918821700

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný rodinný dom v podhorskej dedinke Polomka - Nízke Tatry, okres Brezno. Situovaný je v zastavanom území obce, mimo rušnej hlavnej cesty, s asfaltovou prístupovou cestou vo vlastníctve obce. Pozemok o výmere 2273 m2 je slnečný, rovinatý, oplotený s krásnym výhľadom na Kráľovu Hoľu. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou - plastové okná, stierky, podlahy, rozvody elektriny a vody, centrálne kúrenie prostredníctvom plynového kotla alebo kotla na pevné palivo (doplňujúce kúrenie krb a krbová piecka s prieduchmi), strecha. Odpad je zvedený do obecnej kanalizácie.

Dom je útulný, zachovalý a udržiavaný, vhodný na trvalé bývanie, ale vzhľadom na polohu obce v blízkej dostupnosti cestovného ruchu Nízkych Tatier je vhodný aj na rekreačný prenájom. Súčasní majitelia uspôsobili trvalé bývanie s prenájmom istej časti domu, no nonví majitelia môžu dom vyzužívať aj ako celok.

Dispozícia:

Prízemie: vstupná chodba, kuchyňa, 2 izby, kúpeľňa (sprchový kút, wc) kotolňa, dielňa, sklad

Poschodie: obývacia izba, pracovňa, spálňa, kúpelňa. Tu sa nachádza prechod do samostatného bývania s vlastným vonkajším vstupom, kde je:

- chodba, kuchyňa, kúpeľňa, zádverie (momentálne sú tu dva fitnes stroje), 2 izby, vstup na podkrovie

Prístavba: chodba, kuchyňa, špajza, kúpelňa (sprch. kút, WC)

Obec má veľmi dobrú občiansku vybavenosť - ZŠ s MŠ, umelecká škola, pošta, lekár (všeobecný, detský, zubný), veterinár, lekáreň, reštaurácia, potraviny, pohostinstvá, fast food - kebab, čerpacia staniaca, autoumyváreň. Priamo v obci je technicky zasnežované lyžiarske stredisko Polomka Bučnik, 20 km od obce je obľúbené stredisko Ski Telgárt a pre náročnejších lyžiarov Chopok Juh/sever 45 min. V blízkosti sú bohaté možnosti turistiky, cykloturistiky, lyžovania, bežeckého lyžovania, požičovňa e-bikov (Šumiac - Kráľova Hoľa), výletov po okolí (vyhliadková veža - Polomka, cyklodreziny, Vydrovo, skanzen, Dobročský prales - Čierny Balog, Horehronský expres, Chmarošský viadukt, splav Hrona a mnohé iné).

Viac info Vám radi poskytneme telefonicky alebo pri osobnej obhliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradcu v oblasti financovania kúpy - bez poplatkov a ďalších navýšení.