Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 909 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
RECOMP - realitná kancelária
recomp.poprad@gmail.com
0907862139

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj rodinný dom so súkromným ubytovaním v obci Pohorelá

Typ
Predaj
Okres
Brezno
Mesto
Pohorelá
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
550 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
30.08.2022
Aktualizované
04.03.2024
RECOMP - realitná kancelária RECOMP, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom s ubytovaním v súkromí v obci Pohorelá, okres Brezno. Rozloha pozemku je 790 m2, pričom zastavaná plocha objektu je 200 m2. Úžitková plocha celého domu je približne 550 m2. Celý objekt je dispozične rozdelený na súkromný byt a ubytovaciu časť v súkromí. Súkromný byt nachádzajúci sa v prednej časti objektu na prízemí pozostáva z 2 izieb, kuchynského kúta, krbovej vložky, samostatného WC, kúpeľne, chodby a samostatného vchodu. Ubytovanie sa nachádza na prízemí, prvom poschodí a podkroví. Ubytovacia časť je rozdelená na prevádzkové priestory a ubytovacie priestory. Prevádzkové priestory pozostávajú z kuchyne a príručného skladu, jedálne (kapacita cca 20 miest), kancelárie, WC pre hostí, izby s kúpeľňou, kotolne, práčovne, skladu pod schodišťom. Ubytovacie priestory pozostávajú z 12 dvojposteľových izieb (niektoré s možnosťou prístelky), z toho 9 izieb má vlastnú kúpeľňu. Celý objekt je napojený na obecný vodovod, obecnú kanalizáciu a elektrinu. Možnosť okamžitého napojenia na plynovú prípojku. Celý objekt je kompletne elektrifikovaný (vrátane osvetlenia izieb, chodieb a schodišťa, vypínače a zásuvky, TV zásuvky, internetové zásuvky). Všetky miestnosti majú vnútorné omietky. Fasáda je kompletne dokončená vrátane zateplenia. Všetky okná v dome majú "trojsklo". Do objektu sú dva hlavné vchody, jeden prislúcha súkromnému bytu a druhý prislúcha k ubytovacej časti. Tretí (vedľajší) vchod je cez kotolňu. Celý objekt sa predáva nezariadený a v takom stave, ako ho môžete vidieť na fotografiách. Na dome sa nenachádza žiadna ťarcha a je k dispozícii ihneď. Cena: 210.000,- eur.

Obec Pohorelá sa nachádza na jednej z vyšších terás Hrona v oblasti jeho horného toku. Je treťou najväčšou obcou Horehronia. Údolím prechádzala od praveku diaľková cesta medzi územím Spiša a Horehronia, čo dokladajú jednotlivé ojedinelé archeologické nálezy na oboch stranách horského masívu. Prvá zmienka o obci sa zachovala zo začiatku 17. storočia. Obec bola založená v 16. storočí valašskou kolonizáciou. V obci Pohorelá sa nachádzajú potraviny, lekáreň, detské ihrisko, reštaurácia a kostol.

Viac info a obhliadky na: 0907 862 139, recomp.poprad@gmail.com

Žiadne skryté poplatky. Cena nehnuteľnosti je konečná a zahŕňa províziu RK, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti. S celým procesom získania úveru Vám rád pomôže náš finančný špecialista. Ponúkame aj možnosť financovania formou nájmu a budúcej kúpnej zmluvy v prípade, že potrebujete čas na prípravu príjmu akceptovateľného bankou.

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti Recomp, s.r.o. a nemôžu byť ďalej použité bez nášho súhlasu.

Realitná kancelária Recomp, s.r.o. je zastrešená Realitnou Úniou Slovenskej republiky a správa sa v súlade s Realitným kódexom, ktorý vydala Realitná Únia Slovenskej republiky.