Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 360 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Michal Kolenčík maklér
Ing. Michal Kolenčík
kolencik@promreal.sk
+421919040800

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na PREDAJ krásna VILA v Limbachu s veľkým pozemkom NOVA CENA

Typ
Predaj
Mesto
Pezinok
Ulica
Limbašská cesta
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
501 m2
Celková plocha
631 m2
Počet izieb
8
Pridané
29.05.2023
Aktualizované
20.10.2023
Ing. Michal Kolenčík Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421919040800

Popis nehnutelnosti

PREDAJ iba u nás Vila v Limbachu

501 m2 úžitková plocha
631 m2 zastavaná plocha
4354 m2 plocha pozemku

VÝHODY
+veľká vila (8 izieb) v super lokalite Limbachu
+vnútorný bazén, sauna..
+vonkajšie jazero a krásna záhrada
+ tenisový kurt

Príslušenstvo domu:
Nepodpivničený rodinný dom s obytným podkrovím kolaudovaný v roku 2001 ako dvojbytový dom. Pri dome je namiesto pivníc samostatný hospodársky objekt s plochou 86 m2. Dom je postavený na južnom svahu, na veľkom pozemku v zabývanej, pokojnej časti Machergut I.

Na 1.NP
sa nachádza vstupná chodba so schodiskom do samostatnej podkrovnej časti, obývačka s kuchyňou, špajza a schody do hlavnej podkrovnej časti domu, pracovňa, zimná záhrada, interiérový bazén so saunou a fitness, WC, sprcha, kotolňa. Zo vstupnej chodby sa ide do práčovňe, WC, trojgaráže.
Z chodby je samostatný výstup do zadnej časti dvora so záhradou rovnako aj z obývačky, zimnej záhrady a bazéna.

Na 2.NP
v samostatnej podkrovnej časti, s potenciálom samostatnej bytovej jednotky, sú tri izby, kúpeľňa s WC a chodba s výstupom do loggie.
V hlavnej podkrovnej časti je zo spoločnej chodby vstup do troch izieb, dvoch šatníkov a kúpeľne s WC. Z dvoch izieb je výstup do loggie.

Dom je tehlový, zateplený, má sedlovú strechu s krytinou Bramac, je vykurovaný dvoma kotlami Viessmann cez podlahové, radiátorové a konvektorové koncové prvky. Má zabudované rozvody pre klimatizáciu.
V interiéri sú použité kvalitné materiály - okná Internorm - drevo resp. plast
s vonkajším hliníkovým krytím, masívne dubové parkety, kuchyňa z talianského nábytku so spotrebičmi Miele, centrálne vysávanie.

Záhrada:
S nepopierateľným duchom miesta. Bohato a vkusne vysadená v rokoch 2001 a 2002,
v upravenom teréne s opornými múrmi, pravidelne udržiavaná. Je veľkoryso riešená, jej súčasťou je prístrešok s krbom a pecou, jazero s plochou cca 120 m2 a objemom asi 80 m3 s mechanickou a biologickou filtráciou, tenisový kurt, hospodársky objekt vo svahu so zelenou strechou. Okrem okrasnej, oddychovej časti obklopenej zeleňou, intímne orientovanej do vnútorného dvora má aj úžitkovú časť s ovocnými stromami, viničom a kermi - černice, maliny, ríbezle. Má aj vlastnú studňu využívanú na zavlažovanie. Oplotená bola po celom obvode v roku 2001 a 2002.

Dostupnosť cieľov:
21 km - Letisko M.R.Štefanika Bratislava
22 km - Hlavná železničná stanica Bratislava
26 km - Autobusová stanica Mlynské Nivy, Bratislava
16 km - D1 Senec
17 km - Pezinská Baba
44 km - Trnava
81 km - Nitra

CENA
Vila so záhradou 4354m2 aktuálne znížená cena 1 140 000 €. K tejto výmere je ešte možné prikúpiť ďalšiu časť záhrady s potenciálom samostatného stavebného pozemku.