Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ondrašina
info@ad-reality.sk
0905844054

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Výborné miesto na stavbu chaty alebo chalupy - Oščadnica

Typ
Predaj
Okres
Čadca
Mesto
Oščadnica
Ulica
Oščadnica
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
4
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
28.02.2024
Aktualizované
19.03.2024
Ondrašina AD – REALITY, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

AD-REALITY Kysuce – ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave v centre obce Oščadnica, miestom výhodným na chatu alebo chalupu. Je postavený na pozemku s celkovou výmerou 640 m2.  Vedľa domu stojí hospodárska budova a celková zastavaná plocha stavieb je takmer 190 m2. K rekonštrukcii je vydané platné stavebné povolenie na prestavbu a nadstavbu.

Rodinný dom aj hospodárska budova sú určené na rekonštrukciu, k tomu je platné stavebné povolenie na prestavbu a nadstavbu. V projekte sú navrhnuté dve samostatné bytové jednotky, z toho jedna na úrovni 1. NP a druhá na úrovni podkrovného podlažia, každá s obytnou plochou 100 m2. Pivničné priestory sú určené na sklad, na mieste hospodárskej budovy je navrhované kryté stojisko pre dve autá. Stavebné povolenie počíta s využitím súčasných nosných konštrukcií v čo najväčšom rozsahu, a to najmä využitie jestvujúcich základov, obvodových a vnútorných nosných stien a železobetónového  stropu nad prvým podlažím. Realizácia počíta s vykurovaním príp. aj pomocou tepelných čerpadiel, prípadne plynovým kotlom.

Rodinný dom je murovanou stavbou zo 70 – tych rokov,  čiastočne podpivničený,  s nezastavaným podkrovím. V prízemí je  veranda, chodba, špajza, kúpeľňa s vaňou a WC, , kuchyňa, obývačka, spálňa a dve izby. Dom je momentálne odpojený od IS, elektrina, obecný vodovodkanalizácia sú na okraji pozemku – s možnosťou bezproblémového pripojenia. Prístup – priamo z miestnej komunikácie, blízkosť všetkej infraštruktúry obce. Dom je bez tiarch, voľný ihneď.

Naša cena: 45000 eur, kontakt: 00421905844054, www.ad-reality.sk

Cena nehnuteľnosti zahŕňa náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti na nového majiteľa, najmä právny servis a poradenstvo, vypracovanie zmlúv, príprava podkladov k návrhu na vklad do katastra podľa zmluvy o sprostredkovaní predaja. Bezplatne poskytujeme finančné poradenstvo nie len v spojení s kúpou nehnuteľností z našej ponuky. Významným predmetom našej činnosti je  architektúra a dizajn.