Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 904 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mária Fürsten
fursten@vasereality.sk
0904808521

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Apartmánový dom -Chata pod Grúňom Oščadnica

Typ
Predaj
Okres
Čadca
Mesto
Oščadnica
Ulica
Gráže
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
192 m2
Celková plocha
192 m2
Typ stavby
Zateplená
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
8
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
23.12.2022
Aktualizované
08.04.2024
Mária Fürsten VAŠE REALITY s. r. o.

Popis nehnutelnosti

VAŠE REALITY - realitná kancelária  v zastúpení majiteľa  ponúka  na predaj   moderne zariadený apartmánový rodinný dom ktorý sa nachádza v obci Oščadnica.
Rodinný dom  pozostáva  zo 6 apartmánov so samostatným vchodom. Maximálna kapacita  poskytuje komfortné bývanie pre 16 osôb. Rodinný dom  je pripojený na verejnú kanalizáciu a je celý oplotený. Túto krásnu modernú nehnuteľnosť  je možné využívať na vlastné bývanie v prízemí domu a prípadný  prenájom s plne funkčnou inzertnou webovou stránkou, s objednávacím systémom,  stálou klientelou, obslužným personálom. V prípade že by Vás nehnuteľnosť zaujala, taktiež môže slúžiť na Vaše bývanie a súčasne zvyšok na domu na investíciu - prenajímanie apartmánov.

Nehnuteľnosť ktorá  v roku 2015 prešla kompletnou rekonštrukciou a modernizáciou Vám ponúka mnoho možností využitia. Tento apartmánový dom  sa predáva kompletne zariadený spolu s  nábytkom, elektrospotrebičmi a vybavením na priame pokračovanie v zabehnutom podnikaní.

Moderná architektúra, praktické, premyslené dispozície, prírodné materiály ...to všetko vytvára ideálny priestor pre oddych, rodinu, súkromie aj spoločné chvíle s priateľmi.

Kúpou uvedenej nehnuteľnosti  môžete vyriešiť svoje potreby viacgeneračného bývania.

Charakteristika Apartmánov.


- Apartmán 1 s balkónom, kuchynským kútom, manželskou posteľou a gaučovým sedením, tv 
- Apartmán 2 s manželskou posteľou a kuchynským kútom; tv
- Apartmán 3 s balkónom a manželskou posteľou; tv
- Apartmán 4 s dvomi samostatnými lôžkami; tv
- Apartmán 5 s manželskou posteľou a práčkou v kúpeľni; tv
- Apartmán 6 s terasou, plne vybavenou kuchyňou, s dvoma manželskými posteľami v spálni a gaučovým sedením, ktoré slúži ako prístelka pre 2 osoby v obývacej miestnosti,tv-2*

- Garáž /samostatne stojaca/- Wellnes -kaďa, lyžiareň /menšia miestnosť na odkladanie lyží/, práčovňa so sušiarňou.- V prízemí bezbariérový prístup ---  Každý z apartmánov je vybavený LCD televízorom na káblové pripojenie a tiež WIFI. Apartmán 5 a 6 sa nachádzajú na prízemí, ostatné apartmány sú na poschodí chaty.

Na upravenej záhrade chaty môžete využívať  terasu s vonkajším posedením a krbom. Parkovanie áut je zabezpečené priamo vo dvore (5 áut).
V blízkosti  lyžiarske stredisko Snow Paradise Veľká Rača -  Dedovka ako aj v stredisku Veľká Rača - Laliky (vzdialenom približne 2 km od chaty).

Športové a iné aktivity v okolí do 15 km:
Bežecké trate (bežkovanie), biliard, bowling, cyklistika /cykloturistika, fitness centrum, futbalové ihrisko, golf, hubárčenie, jazda na koňoch, korčuľovanie (kolieskové), korčuľovanie na ľade, krytá plaváreň, lyžovanie, malá športová hala, masáže, minigolf, otvorený bazén, rybolov, sauna, snowboarding, solárium, stolný tenis, tenis, termálne bazény, turistika, viacúčelová veľká športová hala, wellness.


Pri objekte:
Altánok, gril, terasa, vonkajšie posedenie, záhradná hojdačka.


Štýlová novovybudovaná Chata pod Grúňom, ktorá sa nachádza v tichej a bezpečnej lokalite Vyšný koniec - Garáže v obci Oščadnica. 

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. 


Ďalšie informácie Vám poskytneme na tel. čísle 0904 808 521, alebo mailom: fursten@vasereality.sk.
Na stretnutie s vami sa teší Mária Fursten váš  maklér.
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt. Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky