Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Richard Riško
luptakova@diamondreality.sk
0905 644 936

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Na predaj veľký rodinný dvojdom, 22 árový pozemok, obec Olšovany, Košice okolie (15 km od Košíc).

Typ
Predaj
Mesto
Olšovany
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
303 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
20.01.2024
Aktualizované
27.04.2024
Richard Riško Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0905 644 936

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj veľký dvojpodlažný dvojgeneračný rodinný dom, v obci Olšovany, 15 km od mesta Košice. Dom pozostáva z dvoch časti s dvoma vchodmi: Dom postavený v roku 1963, a prístavba dostavaná pred 8 rokmi, ktorá ale ešte nebola obývaná.

Staršia časť domu je po čiastočnej rekonštrukcii ktorá zahŕňa nové plastové okná, plávajúce podlahy s výnimkou kuchyne), nová strecha, nový krov, komín aj odkvapy. Z východnej strany bol dom zateplený. Dispozícia je pôvodná, ako aj zbytok domu, ktorý je ale vo veľmi zachovalom stave. Prvé podlažie zahŕňa: kuchyňu, jednu izbu, špajzu a kúpeľňu s WC. Odtiaľ sa po priestrannej chodbe prechádza na druhé podlažie, kde sa nachádzajú 3 izby, kuchyňa a špajza. K domu prislúcha priestranná kotolňa, ktorá ma vchod z vnútra aj z vonku, garáž a povala.

V novej časti domu (nadstavbe) sa nachádza: kuchyňa spojená s obývačkou, 2 ďalšie izby, kúpeľňa spojená s WC a chodba s krbom. Prislúcha k nemu aj terasa o výmere 6m x 3m.

Celý dvojdom je napojený na studňu, plynovod, elektriku a žumpu (12 000 l). Kanalizácia je vybudovaná už vo väčšej časti tejto obce a v pláne je aj jej dokončenie. Vykurovanie je zabezpečené NOVÝM KOTLOM NA TUHÉ PALIVO. K dispozícii je aj plynový kotol, ktorý sa momentálne nevyužíva. V celom dome sú radiátory.

Dom je postavený na 22 árovom pozemku (mierny svah), mimoriadne chránený pred povodňami. Pozemok je spoločný z menšej časti (400m2), na ktorom stojí ďalší rodinný dom, ktorý sa tiež predáva. V prípade kúpy aj tohto domu - možnosť bývania aj štyroch (početnych) generácii vďaka veľkorysej výmere.

Predmetná nehnuteľnosť je postavená v prednej časti pozemku, čo umožňuje oddelenie pozemkov, prípadne ďalšie vysporiadanie po dohode.

IDEÁLNA PRÍLEŽITOSŤ PRE VIACGENERAČNÉ BÝVANIE!!!

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ - Veľkorysý pozemok umožňuje výstavbu ďalšej nehnuteľnosti!!!

Cena nehnuteľnosti: 194 990, v prípade vážneho záujmu dohoda možná. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie pre RK. Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotékou prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najlepšieho úroku na trhu.

Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936