Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 512 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Vladimír Trník
vladimirtrnik@focusreality.sk
0915951439

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predáme dve prevádzkové budovy stojace vedľa seba. Predaj aj jednotlivo.

Typ
Predaj
Okres
Zvolen
Mesto
Očová
Ulica
SNP
Typ nehnuteľnosti
Komerčné objekty
Plocha priestoru
2200 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
27.04.2023
Aktualizované
28.04.2024
Cena 0,00 €
Ing. Vladimír Trník Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Predáme dve prevádzkové budovy stojace vedľa seba. Je možnosť aj individuálneho predaja. Budovy sa nachádzajú v malebnej obci Očová takmer v centre obce. Očová je obec v Podpoľaní a má dobrú infraštruktúrou s dobrou občianskou vybavenosťou. Taktiež je aj dobrá a blízka dostupnosť do okresného mesta.
Väčšia budova je postavená na zastavenom pozemku o výmere 664m2 . Priľahlý pozemok má výmeru 1086 m2. Budova je postavená z klasických materiálov / tehla , betón /. Okná hliníkové Jedná sa o trojpodlažnú budovu. Kúrenie budovy je cez plynový kotol .Na prízemí sa nachádzajú : veľká spoločenská miestnosť kde sa aj teraz uskutočňujú spoločenské posedenia, ďalej sa tu nachádza kuchyňa , technická miestnosť s kotlom na vykurovanie, WC priestory. Na prvom nadzemnom podlaží sa nachádzajú kancelárske priestory s WC zariadením. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádzajú taktiež takmer identické priestory ako na prvom nadzemnom podlaží. Budova je vhodná po prerobení na rôzne využitie : byty , služby , obchodné priestory , sociálne využitie , respektíve kombinácia týchto využití.
Druhá samostatne stojaca dvojpodlažná budova s vlastným súpisným číslom je na zastavenej ploche o výmere 225 m2. V prízemnej časti sa nachádzajú dve izby so sociálnymi zariadeniami , ktoré v súčasnosti slúžia ako ubytovne pre zamestnancov. Taktiež na prízemí sa nachádzajú aj pivničné a skladovacie priestory. Na vrchnom podlaží sa nachádzajú dve väčšie miestnosti a dve menšie , ktoré v súčasnosti slúžia ako Revolučné tradície obce Očová. Strecha je sedlová so škridlou. Obidve budovy je možné predať aj jednotlivo.
Viac informácií Vám radi poskytneme v našej realitnej kancelárii.