Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 475 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tadeáš Kašaj
kasaj@vasereality.sk
0911 455 711

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

** Na prenájom komerčný priestor - veľká zariadená dvojkancelária o výmere 67,5 m2 - Nové Mesto n/V - Námestie Slobody **

Typ
Prenájom
Mestská časť
Centrum I
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
67 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
04.08.2022
Aktualizované
22.04.2024
Cena 500,00 €/mes.
Tadeáš Kašaj VAŠE REALITY s. r. o.
Kontaktovať makléra 0911 455 711

Popis nehnutelnosti

Číslo ponuky : 180410 , Telefón : 0911 455 711 , E-mail : kasaj@vasereality.sk

Naša realitná kancelária Vám ponúka na prenájom veľkú zariadenú dvojkanceláriu o výmere 67,5 m2 v priamom centre mesta, na Námestí Slobody v Novom Meste nad Váhom.
Kancelária ako celok sa nachádza na samostatnom druhom nadzemnom podlaží s vlastným súkromným vstupom a elektrickým vrátnikom.

Dispozícia komerčného priestoru :

- vstup
- čakáreň (8,2 m2)
- prvá kancelária (21,9 m2)
- druhá kancelária (30,5 m2)
- kuchynský kút s chodbičkou (4 m2)
- WC (2,9 m2)

Komerčný priestor sa ponúka na prenájom s kancelárskym nábytkom, komplet zariadený a vybavený.

Vybavenie prvej kancelárie - kancelársky stôl s dvoma kancelárskými stoličkami na sedenie, 3x kreslo, skriňa na dokumenty, elektrický krb ako dekorácia.

Vybavenie druhej kancelárie - veľký kancelársky stôl, kancelárske kreslo na sedenie, 2x stolička, 3x skriňa na dokumenty, kožený gauč s konferenčným stolíkom a rôzne elegantné dekoratívne interiérové doplnky - všetok nábytok a zariadenie bolo vybudované na mieru.

Z druhej kancelárie je vstup na balkón, z ktorého je veľmi pekný výhľad na celé námestie. Súčasťou druhej kancelárie je aj malý šatník s umývadlom.
Kuchynský kút je priechodný s druhou kanceláriou a jeho vybavenie je umývadlo, chladnička a mikrovlná rúra.
Do samostatného WC je vstup z čakárne.

Celý komerčný priestor je vybavený novými plastovými oknami s vnútornými otočnými roletami, bodovým osvetlením a novovybudovanou lokálnou klimatizáciou v oboch kanceláriach, ktorá slúži taktiež na vykurovanie priestorov.

Orientácia priestoru - západ.

Konečná cena prenájmu je 500 €/mesiac + zálohová platba za elektrinu 100 € / mesiac.

Samozrejmosťou je v celých priestoroch zavedený internet (WiFi), ktorý je už zahrnutý v cene prenájmu.

Pri podpise nájomnej zmluvy sa skladá prenajímateľovi depozit vo výške dvoch mesačných nájmov - 1 000 €, ktorý bude po ukončení nájmu a dodržaní nájomnej zmluvy vrátený v plnej výške.

Prenajímateľ nie je platcom DPH.

Kancelárske priestory sú pripravené k okamžitému užívaniu.

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č. 0911 455 711 alebo na mail adrese kasaj@vasereality.sk., kde si môžete s nami dohodnúť fyzickú obhliadku komerčného priestoru.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky