Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Peter Bachňák
bachnak@adomis.sk
0917408905

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ADOMIS - ponúkame na predaj pekný útulný rodinný dom Nižná Myšľa, tiché miesto, perfektné súkromie

Typ
Predaj
Ulica
Nižná Myšľa
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
220 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
7
Pridané
17.03.2020
Aktualizované
23.04.2020
Ing. Peter Bachňák ADOMIS, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj útulný, zaujímavo dispozične riešený dvojpodlažný rodinný dom v obci Nižná Myšľa, vzdialenej iba 6 km od Košíc - mestská časť Krásna.
Každé podlažie má pritom dve úrovne na spôsob medziposchodí, ktorých účelová koncepcia spolu s veľkým úžitkovým priestorom dodávajú domu prvky nadčasovosti.
Táto nehnuteľnosť je situovaná na konci slepej uličky, a prakticky zo všetkých strán je obklopená záhradami, takže poskytuje pokoj, ticho a maximálne súkromie.
Ďalším benefitom z toho plynúcim je bezproblémové parkovanie aj viacerých áut na príjazdovej ceste pred pozemkom, keďže túto využívajú iba majitelia domu.
Rodinný dom má tehlovú konštrukciu (45 cm tehla), s plochou, dvojúrovňovou strechou pokrytou pozinkovaným plechom.
Pôdorys domu je 10 x 14,4 m, ponúka celkovú úžitkovú plochu cca 220 m2. Má celkovo 7 obytných miestností - samostatných izieb.
Inžinierske siete: elektrika, obecný vodovod, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza tiež kopaná studňa a zásobník plynu (propán-bután) od dodávateľa Flaga.
Vykurovanie je ústredné, liatinovými radiátormi, pričom zdroj tepla je dvojakého druhu: liatinový kotol na tuhé palivo resp. plynový kotol na propán-bután čerpaný zo zásobníka. Okrem toho je tretím, doplnkovým zdrojom tepla otvorený krb v hale - obývacej miestnosti na prízemí.
Príprava teplej vody je riešená za pomoci samostatného elektrického ohrievača.
Rodinný dom prešiel cca pred 8 rokmi čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej boli okrem iného osadené plastové okná, nové plávajúce podlahy a dlažby.

DISPOZÍCIA:

dvojúrovňové prízemie: vstupná hala, obývacia miestnosť s krbom, spálňa so samostatným WC, kúpeľňa s vaňou a WC, komora, dielňa, pivnica, kotolňa

dvojúrovňové poschodie: spálňa s výstupom na loggiu, tri samostatné izby, obývacia miestnosť, kuchyňa, kúpeľňa s vaňou a WC, samostatné WC s umývadlom, šatník

Rodinný dom stojí na pozemku o výmere 9 árov (913 m2), ktorý je rovinatý, obdĺžnikového tvaru s rozmermi cca 22 x 42 m, s orientáciou sever - juh.
Súčasťou predávanej nehnuteľnosti je tiež prístavba - kryté garážové státie pre 1 auto a takisto hospodárske budovy za domom.
V roku 2010 bola časť obce postihnutá záplavami a časť zosuvmi pôdy, pri ktorých bolo poškodených mnoho obydlí.
Tento dom a ani pozemok však neboli zasiahnuté a živelnú pohromu prečkali bez poškodenia.
Postihnuté časti obce po geologickom prieskume boli sanované, rizikové miesta stabilizované a sú trvalo monitorované pozorovacími vrtmi.
Nehnuteľnosť je riadne poistená proti všetkým živelným pohromám a je ju možné kúpiť aj na hypotéku.

VÝHODY:

Pekný, priestranný rodinný dom vhodný aj pre veľkú rodinu či viacgeneračné bývanie, v krásnej, pokojnej lokalite obce s perfektným súkromím a výhľadom.
Dom je trvale obývaný, vzorne udržiavaný, po kúpe pripravený na nasťahovanie nových majiteľov bez potreby ďalších investícií.
Blízkosť Košíc, bezproblémové autobusové i železničné spojenie. Nehnuteľnosť je bez tiarch, poistená o.i. proti všetkým živelným pohromám.
Zaujímavá ponuka, oplatí sa prísť na obhliadku.

Cena: 139.000 EUR. Možnosť dohody na cene.

Informácie k nehnuteľnosti Vám poskytne:
licencovaný realitný maklér NARKS a Realitnej Únie SR
Ing. Peter Bachňák, 0917 408 905

Realitná kancelária ADOMIS ponúka:

- inzerciu nehnuteľnosti na viac ako 70-tich portáloch
- kvalitný servis spojený s predajom a prenájmom nehnuteľnosti
- služby licencovaných maklérov NARKS
- zaplatenie zálohy za byt vo výške 500,-Eur
- zaplatenie zálohy za rodinný dom alebo pozemok vo výške 1.000,-Eur
- bezplatné hypotekárne poradenstvo
- kompletné právne služby
- uhradenie poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti
- vypracovanie preberacieho protokolu k nehnuteľnosti a účasť pri jej odovzdávaní
- rýchle vypracovanie súdno-znaleckého posudku našim súdnym znalcom