Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Petr Kukla
kukla@mgreal.sk
0905860594

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3 izbový byt s balkónom Nitra - Chrenová

Typ
Predaj
Mesto
Nitra
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
91 m2
Stav objektu
Pôvodný
Počet izieb
3
Pridané
23.11.2023
Aktualizované
26.03.2024
Petr Kukla MG real, s.r.o.

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám veľký 3 izbový byt v Nitre. Byt sa nachádza vo výbornej lokalite na ul. Za humnami, časť Chrenová. Byt je na 1. poschodí z 5. Podlahová plocha bytu je 91m2, z toho 82m je vykurovaných. Byt je voľný, pripravený na predaj/rekonštrukciu.

Dispozícia bytu: priestranná vstupná chodba, 3 nepriechodné izby, z jednej z dvoch väčších izieb je výstup na balkón, do druhej z dvoch väčších izieb je vstup aj z kuchyne aj z chodby, čo umožňuje v prípade potreby izbu aj predeliť. Kuchyňa je bez úplnej kuchynskej linky (viď foto), s kuchyne je vstup do špajzy, kúpeľňa je priechodná a WC je samostatné. V izbách sú zachovalé parkety, v kuchyni je PVC, na chodbe je dlažba. K bytu patrí priestranná pivnica s podlahovou plochou cca 6 m2 . Bytový dom má výťah, je zateplený. Byt je bez tiarch. 

Ako som už uviedol byt je pôvodnom stave s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv kupujúceho. Je vhodný pre majiteľa pripraveného investovať peniaze do rekoštrukcie a vytvoriť si bývanie podľa vlastných predstáv. 

Výhody:

V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako obchody, nákupné centrum, školy, škôlky, MHD, poliklinika, lekárne, kostol, reštaurácie...
Výhodou je aj rýchle napojenie na diaľnicu smer (Bratislava/Banská Bystrica)



V cene sú zahrnuté komplexné právne služby, správne poplatky na katastri a poplatky za overenie podpisov u notára. V prípade záujmu poskytneme rýchle a nezávislé poradenstvo v oblasti financovania kúpy a získanie najvýhodnejších podmienok pre hypotekárny úver podľa podmienok kupujúceho.