Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 159 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Martin M
barbora.boba@gmail.com
903854469

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

4 izbový svetlý byt v Nitre

Typ
Predaj
Ulica
Mikovíniho
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
100 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
06.05.2020
Aktualizované
06.05.2020
Martin M Súkromná inzercia

Popis nehnutelnosti

OBHLIADKY PRE VÁŽNYCH ZÁUJEMCOV MOŽNÉ AJ V SÚČASTNEJ NEPRIAZNIVEJ DOBE !!! Ponúkame NA PREDAJ 4-izbový veľký byt (100 m2). Vhodný pre rodiny, nakoľko byt ponúka priestranné izby prepojené halou na vyšantenie. Výhodou je tiež kumbál vybavený policami po všetkých stranách, takže s odkladacím priestorom nie je problém. Vyhovuje aj jednotlivcom, ktorí majú radi komfortný priestor na homeoffice, či záľuby. Byt prešiel rekonštrukciou koncom roku 2018. Nachádza vo veľmi dobrej lokalite, v bezprostrednej blízkosti obchodného komplexu „Sandokan“ na Klokočine. V dostupnosti za cca 5 minút je poliklinika a mestská doprava, škôlky (v okolí sú až 3), školy, pošta, detské ihriská,... BYTOVÝ DOM: - veľmi príjemní susedia!!! - NAOZAJ bezproblémové parkovanie!!! - zateplený v r. 2018 - nové výťahy (2x - nákladný a osobný) - bicykláreň - zväčšené balkóny - nové maľovky v spol. priestoroch - vymenené stúpačky - kamery BYT: -úžitková plocha: 100 m2 -4 izbový byt so spoločnou uzavretou predchodbičkou, kumbálom a halou -pivnica (cca 2 m2) -poschodie 8/ 12 -ročná kuchynská linka s novými spotrebičmi (umývačka riadu, indukcia, elektr. rúra, vstavaná mikrovlnná rúra) všetko v CENE -Elektr. - 380V (nová elektr. skriňa) -Plyn - odpojený -4 samostatné izby (3x spálňa, 1x obývacia miestnosť) -nová vstavaná skriňa v spálni -z izieb je krásny výhľad -samostatná kúpeľňa a WC -veľký kumbál s regálmi po všetkých stranách -veľká chodba (vynikajúci priestor pre vyšantenie deti) -plastové okná (3 komorové) -plávajúca podlaha, koberce (ročné) -bezpečnostné vchodové dvere -zväčšenný balkón s drevenou podlahou CENA 125 000 EUR V prípade záujmu ma kontaktuje na tel. čísle +421 903 854 469. Som súkromná osoba.