Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 435 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Kristína Maruškinová
maruskinova@breznoreality.sk
+421918821700

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Byt-apartman-Myto-pod-Dumbierom

Typ
Predaj
Okres
Brezno
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
80 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
12.03.2019
Aktualizované
12.05.2020
Mgr. Kristína Maruškinová Brezno reality, s.r.o
Kontaktovať makléra +421918821700

Popis nehnutelnosti

Nachádza sa v malebnej horskej obci Mýto pod Ďumbierom, na južnej strane Nízkych Tatier, mimo rušnej hlavnej cesty. Situovaný je v tichej časti obce, na druhom poschodí, s pekným výhľadom. Podlahová plocha bytu jje 103 m2 (s pivnicou). Dispozične pozostáva z kuchyne v čiastočnom prepojení s priechodnou obývačkou, 2 izby, predsieň, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, špajza. Pozornosť si zasluhuje i dlhý balkón pozdĺž celej kuchyne a obývačky. Byt prešiel kompletnou a rozsiahlou rekonštrukciou, výsledkom ktorej je útulne, vkusne a prakticky vybavený priestor, Okná sú plastové, podlahy - plávajúca ( izby, kuchyňa, predsieň ), dlažba ( kúpeľňa, WC, špajza, loggia ), kúrenie je zabezpečené buď elektrickými radiátormi alebo 2 kachlami ( keramické a liatinové ), teplú vodu zabezpečuje nový bojler. V kuchyni je k dispozícii sporák na drevo v modernom prevedení. Parkovanie je možné vo dvore. Byt sa predáva plne zariadený.

Je vhodný na trvalé bývanie, ale svojou výbornou polohou - v blízkosti známeho lyžiarskeho strediska Ski Mýto pod Ďumbierom - je možné byt využívať na rekreáciu alebo ho ponúkať na prenájom - výhodná investícia. Priamo v obci nájdete lyžiarske stredisko Ski Centrum Mýto, ďalej lyž. Stredisko Tále, Jasná Nízke Tatry – južná a severná strana, Čertovica. Okolie ponúka možnosti turistiky, cykloturistiky, golfu, wellness centrá, návštevy jaskýň a prechádzky okolitou prírodou. Obec leží v tesnej blízkosti dôležitého cestného ťahu I/72 z Banskej Bystrice cez Podbrezovú smerom na Poprad.

Viac info Vám radi poskytneme pri osobnej obhliadke.

Ponúkame kompletný servis spojený s predajom nehnuteľnosti, právny servis - AUTORIZOVANÉ ZMLUVY, poradenstvo pre bezpečný prevod nehnuteľnosti, prepisy energií, poradenstvo v oblasti financovania kúpy nehnuteľnosti - bez poplatkov a ďalších navýšení.


Navštívte našu stránku breznoreality.sk pre viac podobných nehnuteľností.