Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 798 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Tomajka Igor
tomajka@realitygerlach.sk
0905634631

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Luxusný mezonet v srdci Jasnej .

Typ
Prenájom
Ulica
Jasná
Typ nehnuteľnosti
Chaty a rekreačné objekty
Plocha priestoru
80 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Pridané
18.11.2020
Aktualizované
28.12.2020
Cena 0,00 €/rok
Tomajka Igor Reality Gerlach

Popis nehnutelnosti

Reality Gerlach ponúka  na dlhodobý prenájom nádherný luxusný mezonetový apartmán o rozlohe 82m2 s kapacitou 6 osôb, s balkónom a výhľadom na Chopok. Apartmán sa nachádza v ski in - ski out hoteli Pošta situovanom v centre lyžiarskeho strediska Jasná https://www.tmrhotels.com/hotel-posta/sk/. V tesnej blízkosti je množstvo atrakcií, nástupné miesta na lanovky a reštaurácia  a disko bar Happy End. V lyžiarskom stredisku sa v marci 2021 bude konať svetový pohár v lyžovaní žien https://www.jasna.sk/zazitky/eventy/world-cup-jasna-2021.

Popis nehnuteľností :

Na poschodí sa nachádza spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa so sprchou a WC a malá skladovacia miestnosť. V centrálnej časti apartmánu je veľká obývacia miestnosť s krbom, TV, jedálenským stolom a s dvomi sedačkami, ktoré po roztiahnutí umožňujú komfortné prespatie, naviac  miestnosť je možné predeliť dômyselným systémom na spálňu a obývačku. V tejto časti apartmánu je tiež kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC a šatníkom. V apartmáne sa nachádza kuchyňa vybavená chladničkou, indukčnou štvorplatňovou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, kávovarom a rýchlo varnou kanvicou. K dispozícii je aj automatická práčka so sušičkou. Samozrejmosťou je pripojenie na internet.

V hoteli Pošta je k dispozícii krásny boutique wellness

https://www.tmrhotels.com/hotel-posta/sk/wellness-spa/

a výborná reštaurácia Angus https://www.tmrhotels.com/hotel-posta/sk/gastronomia.

Lyžiareň je na 1.podlaží budovy.

Parkovacie miesta sa nachádzajú na hotelovom parkovisku pred a za hotelom.

Doba nájmu je 12 mesiacov.

Cena nájmu je 30.000€.

 Kaucia podla dohody.

V prípade vážneho záujmu je možnosť dohodnúť sa na nájme iba na zimnú sezónu.

Viac informácií radi poskytneme telefonicky tel.0910 818 212