Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 421 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing.Ladislav Beňo
beno@dealreal.sk
0903 738 218

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Bungalov na Liptove, TRI 3 na klúč

Typ
Predaj
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
62 m2
Typ stavby
Montovaná
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
3
Pridané
29.11.2017
Aktualizované
09.05.2023
Ing.Ladislav Beňo Deal real estate, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0903 738 218

Popis nehnutelnosti

Bungalov TRI 3 je zástupca strednej kategórie štartovacích domov, ktorí uspokojí každú malú rodinu. Dom poskytuje pohodlné a moderné bývanie za nízke náklady. Dom je možné objednať aj v bezbariérovom prevedení. Dom je vhodný do nízkej okolitej zástavby. Je vhodný do rovinatého resp. mierne svahovitého terénu. Mám rozmery: 6,5m x 12,3m, zastavaná plocha je 80 m2, obývacia izba spolu s kuchyňou, 2 spálne, jedno samostatné WC a kúpeľňu s vaňou, sprchovacím kútom a VC.    

 

DOM NA KĽÚČ (čo je v cene domu)

Založenie stavby ( vytýčenie stavby a osadenie )

Základy ( výkopové práce, uloženie rozvodov, voda, kanalizácia, betonáž základových pásov, betonáž debniacich tvárnic, šalovanie, armovanie a betónovanie základovej dosky, hydroizolácia dvoj vrstvová, zateplenie základov

Výstavba obvodových stien a priečok a kotvenie do základov

Dodávka a montáž strechy – krov, kompletné debnenie stropu, hydroizolačná odrazová fólia, kompletné latovanie strešná krytina, bleskozvody, ryn háky, okapový systém

Vchodové dvere a okná ( trojsklá ) , dodávka a montáž vonkajšej a vnútornej parapety

Exteriér - kompletný fasádny zateplovací systém, sieťka, lepidlo, fasádna omietka

Interiér - kompletné elektrické rozvody, vypínače a zásuvky, voda, plyn, kanalizácia,

Kúrenie: radiátory alebo podlahové kúrenie, zateplenie podlahy, kotol Protherm, zásobník TÚV + dotácia na tepelné čerpadlo

Vnútorné omietky vápenno-cementové, maľovka

Montáž a zateplenie stropu 500 mm – kompletný sadrokartónový systém

Montáž podlahy a dlažby, zárubne a dvere interiérové

Montáž sociálne zariadenie so sanitami



Oproti murovanej stavbe je úspora až o 76%, zdravé bývanie, ekologické, lacné energie, zvukotesná, lacná výstavba oproti murovanej o 30%. V prípade Vášho záujmu Vám radi sprostredkujeme aj kúpu pozemku a nezáväznú obhliadku nehnuteľností, ktoré už sú zrealizované.

 

MUROVANÝ: 72 000 €