Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 798 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Vladimír Pavlík
pavlik@residence-real.sk
+421905555171

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

3-izbový byt na predaj na Nábreží

Typ
Predaj
Ulica
Nábrežie Dr. A. Stodolu
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
3
Pridané
02.08.2022
Aktualizované
28.11.2022
Vladimír Pavlík TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421905555171

Popis nehnutelnosti

Realitná kancelária Residence Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt v Liptovskom Mikuláši, na Nábreží Dr. Aurela Stodolu.
Byt sa nachádza na 5.poschodí, v 10.poschodovom bytovom dome. Dom je po rekonštrukcii - zateplený, s novým výťahom. Na budúci rok je naplánovaná prerábka všetkých balkónov, budú sa rozširovať, pribudnú aj bočné steny proti vetru.
Rozloha bytu je 65m2 a pozostáva z kuchyne, obývacej izby, 2 menších spální a priestrannej vstupnej chodby,
Obývačka je umiestnená centrálne, je to najväčšia miestnosť, orientovaná na východ. jedna spálňa je takisto otočená na východ, s vlastným veľkým balkónom, druhá je orientovaná na juh, všetky izby sú slnečné a teplé a s krásnym výhľadom na Západné Tatry, Kriváň či Poludnicu.
Kuchyňa je šikovne zariadená, linka je v tvare písmenu U, všetky kuchynské spotrebiče aj jedálenský stôl so stoličkami sa tu bez problémov zmestia.
Bytové jadro je po rekonštrukcii, wc je samostatné, v kúpeľni je umývadlo, vaňa a miesto na práčku.
Vstupná chodba je priestranná, s vešiakmi, odkladacími priestormi na topánky, je tu aj veľký, vyše 2-metrový roldor.
Po celom byte je položená rovnaká vinylová podlaha, okná sú nové, plastové. Byt nepotrebuje aktuálne žiadnu rekonštrukciu a celkovo pôsobí príjemným, útulným dojmom. K bytu patria aj 2 pivnice, každá 1,5 x 1,5m2.
Náklady na byt ( SÚV, TÚV, kúrenie a elektrina) sú 150 € mesačne.
Výhodou je aj jeho poloha - nachádza sa v tichej časti Liptovského Mikuláša, obkolesený stromami, otočený na juhovýchod, je teplý, slnko svieti do bytu celý deň a zároveň sa môžete kochať krásnym výhľadom na Liptov, Západné aj Vysoké Tatry.
Do centra mesta je to chôdzou približne 15 minút.
V prípade záujmu o obhliadku bytu kontaktujte makléra - Vladimír Pavlík, mobil 0905-555 171 , mail pavlik@residence-real.sk