Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 437 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Boris Barborík
babrorik@residence-real.sk
+421 903 308 042

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

2 izbový byt na predaj, centrum Liptovský Mikuláš

Typ
Predaj
Mestská časť
Staré Mesto
Ulica
Štefánikova
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
55 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Počet izieb
2
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
24.11.2022
Aktualizované
24.11.2022
Boris Barborík TP real estate s.r.o.
Kontaktovať makléra +421 903 308 042

Popis nehnutelnosti

Exkluzívne iba v realitnej kancelárii RESIDENCE Vám ponúkame na predaj 2 izbový byt v okrajovej časti centra mesta Liptovský Mikuláš.
Byt sa nachádza sa v zateplenom panelovom bytovom dome. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou. Osadené bezpečnostné vchodové dvere s elektronickým vrátnikom, nové stúpačky, strecha atď. Pozemok pod bytovým domom je nateraz nevysporiadaný.
Celková výmera bytu je 55,64 m2 plus k bytu prislúcha pivnica na prízemí bytového domu. Orientácia bytu je na východ. Byt je bez balkónu.
IS : voda, elektrika 230/380V, kanalizácia.
Byt je napojený na centrálne kúrenie bytového domu.
Celkové mesačné náklady sú cca 150 €.
Byt je situovaný na druhom podlaží bytového domu, celkovo 4 podlažia bez výťahu.
Byt prešiel v roku 2017 kompletnou rekonštrukciou vrátane elektrických a vodovodných rozvodov. V celom byte je položená plávajúca podlaha a v kúpeľni je dlažba, nové omietky, plastové okná, kúpeľňa - sprchovací kút s WC. Na chodbe vedľa spálne je vstup do priestranného walkin šatníka.
Zariadenie ktoré ostáva v rámci predaja bytu: kuchynská linka, elektrický sporák s elektrickou rúrou na pečenie, digestor, umývačka riadu, práčka, šatník, na chodbe vešiak s botníkom, v obývačke je gauč a obývacia stena.
V blízkosti sa nachádza detské ihrisko, železničná a autobusová stanica, cyklochodník, atď.
Pre viac informácií kontaktujte makléra Boris Barborík 0903 308 042.