Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 406 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
archiv - NEVYMAZAT
projekt@webex.sk
0911123456

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Chata s 2 apartmánmi priamo pri Liptovskej Mare, predaj

Typ
Predaj
Ulica
Bobrovník
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
180 m2
Stav objektu
Novostavba
Pridané
15.06.2020
Aktualizované
28.08.2020
archiv - NEVYMAZAT Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

DELTA PROPERTY  Vám ponúka na predaj novostavbu chaty s dvomi samostatnými bytmi-apartmánmi v nádhernej lokalite Liptova aj s jej unikátnym výhľadom na vodnú nádrž L. Mara. Chata je vzdialená od piehrady Liptovská Mara cca 150 m.

DISPOZÍCIA: Chata je pred dokončením a pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. 1.NP - tri samostatné izby, kúpeľňa, samostatné WC, komora, obývacia miestnosť spojené s kuchyňou - okiaľ je vstup na vonkajšiu terasu s nádherným výhľadom na Liptovskú Maru (na terasu je vchod aj s ďalšiej izby).V obývacej izbe predpríprava na krb. 2.NP - má samostatný vstup (potrebné dobudovanie schodov),  tri izby, balkón, technická miestnosť, kúpeľňa s WC, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou. Chata má sedlovú strechu - (krytina škrídla), materiíl na výstavbu - tehla, okná - drevené eurookná, zateplená. Chata nie je ešte skolaudovaná (po dohode možnot dokončenia kolaudácie). Potrebné dokončiť - sanitu, kuchynskú linku, interiérové dvere, schodisko, zábradlie, vypínače a zástrčky. Kúrenie - elektrické a krbom. 1.NP - podlahové kúrenie, 2. NP - radiátory.

IS:  elektrina (220 V, 380 V), voda (verejný vodovod), odpad -  žumpa.

POZEMOK: Chata je postaná s pôdorysom 180 m2 na pozemku o rozlohe 713 m2. Pozemok má obdĺžnikovitý  tvar a je oplotený a zatrávnený (mierne svahovitý). Parkovanie je priamo na pozemku. Prístup je po asfaltovej ceste - dokončenej v novembri 2019.

LOKALITA: Chata sa nachádza v chatovej na brehu vodnej nádrže Liptovská Mara, patriacej k obci Bobrovník, priamo v srdci prekrásneho regiónu Liptov s čarovnou prírodou a vrchmi Nízkych Tatier. V tomto príjemnom prostredí si dosýta vychutnate Váš ideálny oddych, počas ktorého tu môžete športovať, oddychovať a skvelo sa zabávať. Nádherná okolitá príroda Západných a Nízkych Tatier spolu s ich vrchmi poskytuje vynikajúce podmienky na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie a breh vodnej nádrže Liptovská Mara Vám umožní sa vyšantiť na skútri, jachtingu, windsurfingu, paddleboardu, veslovaniu, kajaku prístav Marína cca 100 m), poprípade rybárčeniu. V zimnom období  zas lyžovačka a snowboarding v stredisku Jasná – Nízke Tatry aj okolitých, ako sú Iľanovo – Košútovo, Ski centrum Opalisko či Jakubovany - Studená dolina.
Vďaka ideálnej polohe je toto miesto výbornou voľbou pre rodiny s deťmi, skupinu dobrých priateľov a milovníkov prírody, športov, kúpania či rybárčenia. Skvelá poloha Aquaparky GINO Paradise Bešeňová (6 km) a Tatralandia (11 km).

Cena 198 000,- €

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.