Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Eva Kmecová
kmecova@benard.sk
+421 948 140 849

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

2 IZB. APARTMÁN NA PREDAJ, JASNÁ - DEMÄNOVÁ REZORT, LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ.

Typ
Predaj
Ulica
Demänovská
Typ nehnuteľnosti
Byty
Pridané
19.01.2024
Aktualizované
20.03.2024
Eva Kmecová Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 948 140 849

Popis nehnutelnosti

Na predaj apartmán v krásnom prostredí vhodný ako investícia a možný následný prenájom.
Alebo ak milujete cez víkendy a vo voľnom čase niekde vypadnúť a radi ,, vypnete " hlavu lyžovaním, bežkovaním, turistkou v krásnom prostredí našej slovenskej prírody, tak tento rezort je pre Vás.
Ak máte malé deti v rezorte je detské ihrisko.

- APARTMÁN ŠTANDARD v budove M
- Rozloha 45 m2 + terasa 10 m2, ( 1x spálňa, obývacia izba spojená s kuchyňou, samostatné WC, 1x veľká kúpeľňa )
- apartmán je zariadený v štandarde tak ako vidíte na fotografiách
- v budove sa nachádza samostatná lyžiareň
- cena apartmánu je s DPH, vlastníkom apartmánu je s.r.o., možnosť odpočtu DPH
- apartmán je bez tiarch

V rámci rezortu je apartmán v ideálnej polohe, nakoľko nie ste v centre ruchu v spodnej časti rezortu ani úplne hore, kde je to nepraktické na chodenie napr. na raňajky, wellnes atd.

CIEĽ
Základnou myšlienkou a cieľom rekreačného komplexu DEMÄNOVÁ VILLAGE je ponúknuť návratnú investíciu pre všetkých, ktorí chcú vlastniť kvalitnú rekreačnú nehnuteľnosť v Tatrách v skvelej lokalite so špičkovými službami. Pre naplnenie tejto vízie sme pre Vás pripravili Hotelový program DEMÄNOVÁ VILLAGE, prostredníctvom ktorého zabezpečíme vyťažovanie rekreačných domov a apartmánov v tomto rezorte.

STRUČNE O REZORTE:

DEMÄNOVÁ VILLAGE sme navrhli ako ekologický rekreačný rezort so zameraním na aktívnu rodinnú rekreáciu s deťmi alebo skupiny zákazníkov, pre ktorých sú hotelové izby málo komfortné a hľadajú niečo viac pohodlné. Nehnuteľnosti v našom rezorte sú projektované tak, aby sa dali vyťažovať formou krátkodobého ubytovania pre dve a viac osôb. V rezorte je recepcia, reštaurácia, SKI centrum, wellness a masážne centrum, posilňovňa, požičovňa lyží a bicyklov, kid zóna a outdoor workout.
Príjemnú oddychovú atmosféru sme dosiahli difúzne otvorenou konštrukciou drevostavieb (difúzna stavba je stavba, kde preniká vlhkosť smerom vonku a teda stavba dýcha), v ktorých zažijete neopakovateľný pocit z bývania. Pri stavbe sú dôkladne vyberané a používané ekologické materiály. Hlavný dôraz kladieme na príjemné prostredie a komfortné užívanie, preto má každá izba svoju kúpeľňu, čo Vám poskytne pohodlie a intimitu Vášho domova. Mysleli sme aj na aktívnych ľudí, preto má každý objekt svoju lyžiareň alebo sklad na bicykle, aby Vaše športové vybavenie nocovalo tiež v teple a v bezpečí.

HOTELOVÝ PROGRAM
Hotelový program Vám zabezpečí pohodlnú rekreáciu a zároveň aj vyťažovanie Vašej nehnuteľnosti v čase, keď ju nevyužívate. Zaradením svojej nehnuteľnosti do hotelového programu získate štyri týždne dovolenky v maximálne piatich pobytoch (jeden týždeň v zimnej sezóne, jeden týždeň v letnej sezóne a dva týždne mimo hlavných sezón) v roku v rezorte DEMÄNOVÁ VILLAGE zdarma. V prípade záujmu o pobyt nad rámec týchto štyroch týždňov zaplatíte len 35% z aktuálnej cenníkovej ceny.
Keď vlastnú nehnuteľnosť nebudete užívať pre Váš oddych a relax, my zabezpečíme jej prenájom a tým aj Vašu návratnosť finančných prostriedkov vložených do jej kúpy. Tento spôsob kúpy je výhodný aj pre tých, ktorí realizujú nákup nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru, pretože okrem splátky úveru Vám nehnuteľnosť slušne zhodnotí aj Vami vložené finančné prostriedky.

BONUSY
Majitelia apartmánov a domov využívajúci náš Hotelový program majú nárok na zvýhodnené služby pre seba, svoju rodinu a známych:
• wellness: zľava 50 % z cenníkovej ceny
• wellness procedúry: 20 % z cenníkovej ceny
• ski centrum: zľava 50 % z cenníkovej ceny
• posilňovňa: zľava 50 % z cenníkovej ceny
• reštaurácia: zľava 10 % z cenníkových cien
• nepravidelne zasielané zvýhodnené ponuky ubytovania počas celého

Ak máte záujem o obhliadku, prípadne potrebujete viac informácii, kontaktujte nás na: kmecova@benard.sk, tel.č. 0948 140 849, alebo v realitnom centre na Slovenskej 8 v Prešove.

ZADARMO K TEJTO NEHNUTEĽNOSTI DOSTANETE:

Ø preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
Ø vysvetlenie problémov záložných tiarch, vecných bremien a pod
Ø právny servis zabezpečený právnikom s dlhoročnými skúsenosťami
Ø kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
Ø poplatky za overenie podpisov na zmluvách u notára
Ø správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra vo výške 66,-€
Ø realitné, daňové a právne poradenstvo
Ø zabezpečenie znalca na vypracovanie znaleckého posudku
Ø vypracovanie ponúk na zabezpečenie hypotéky u nášho odborníka, ktorý spolupracuje so všetkými bankami