Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 433 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Romana Jasová
romana.jasova@deltaproperty.sk
+421 911 447 735

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Dom 7-izbový pozemok 1358 m2 predaj Zvolen-Kováčová

Typ
Predaj
Okres
Zvolen
Mesto
Kováčová
Ulica
Kováčová
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
320 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
7
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
30.08.2019
Aktualizované
18.05.2020
Romana Jasová Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 911 447 735

Popis nehnutelnosti

Delta Property ponúka na predaj veľmi pekný, 2-podlažný, 7-izbový, tehlový rodinný dom v kúpeľnej obci Kováčová. Postavený je na veľkom, rovinatom, slnečnom pozemku o rozlohe 1358 m2. Pozemok je udržiavaný, sú na ňom vysadené ovocné aj ihličnaté stromy, skleník, postavený menší domček, terasa- 20 m2 a vstavaná garáž. Zast. plocha - 121 m2, ÚP- 320 m2.

IS- voda, elektrika 220- 380 V, plyn, žumpa.

Kolaudácia domu prebehla v 70-tych rokoch. V roku 2008 prebehla v dome rekonštrukcia- elektrické rozvody v celom dome, nový plynový kotol, stierky, podlahy, plastové okná, vstupné dvere, interiérové dvere, rekonštrukcia kuchyne- kuch. linka, kúpelní aj WC.

Dispozícia: prízemie-garáž, vstupná chodba, kuchyňa, dve samostatné izby, kúpelňa so sprchovacím kútom aj s WC, komora,vstup do pivničných priestorov

                  1.NP: päť samostatných izieb pričom z dvoch je výstup na loggiu, kúpelňa s WC a s rohovou vaňou, z jednej izby je možné urobiť kuchyňu nakoľko je tam dotiahnutá voda aj odpad.

Dom je podpivničený. Pivničné priestory majú rozlohu 80 m2. Strecha rovná, plechová. Menší domček postavený na pozemku je z časti podpivničený, je tam izba s kuch. kútom, WC a v podkroví izba na spanie. Dotiahnutá je tam voda aj elektrika.

Lokalita je krásna s množstvom zelene, slnečná, tichá ulica.

Realitná kancelária DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.