Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 912 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Viktória Belásová
belasova@diamondreality.sk
0918 646 208

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ ZÁHRADA S CHATKOU - KOŠICKÉ OĽŠANY

Typ
Predaj
Ulica
nemá
Typ nehnuteľnosti
Pozemky
Celková plocha
420 m2
Pridané
03.04.2022
Aktualizované
20.04.2024
Ing. Viktória Belásová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0918 646 208

Popis nehnutelnosti

Ing. Viktória Belásová a Diamond Reality Vám exkluzívne ponúkajú na predaj krásnu záhradu s útulnou chatkou vo vyhľadávanej záhradkárskej lokalite Košické Oľšany – Vyšný Olčvár.

>>>VIDEOOBHLIADKU záhrady si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/e8hzASHL4Bo

Ak Hľadáte pokojné miesto, kde si môžete nerušene oddýchnuť s rodinou či priateľmi, tak ste na správnom mieste. Záhradka je vzdialená približne 5 min. autom od Košíc, takže ste už za pár minút z rušného mesta v prírode. Pozemok je obklopený zeleňou a nachádza sa tu množstvo ovocných stromov a kríkov (slivka, jablko, hruška, marhuľa, egreše, maliny, hrozno) a nájdeme tu aj udiareň, kde si možno niektorí prídete na svoje.


Chatka sa nachádza na pozemku s rozlohou 420 m2, je tu sezónny vodovod, septik – takže určite väčšina z Vás ocení WC vnútri v chatke čo nie je samozrejmosťou, vnútri je zavedená elektrina a počas chladnejších mesiacov si viete prikúriť v piecke. Chatka je poctivo murovaná s rozlohou 16m2, kompletne podpivničená a s plnohodnotným podkrovím. Bonusom je výborná dostupnosť autom a parkovanie priamo na pozemku. Krásne kaskádovité rozčlenenie pozemku poskytuje priestor pre pestovanie i miesto kde sa Vaše deti môžu nerušene hrať.

Do budúcna si viete chatku zväčšiť do veľkosti 10% z rozlohy pozemku, vykopať studňu a tak plnohodnotne využívať chatku aj celoročne.

Cena tejto záhradky s chatou je 65.000 EUR vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak Vás táto ponuka zaujala neváhajte mi zavolať na číslo 0918 646 208.

chata, záhrada, Košice, Košické Oľšany, Košice - okolie