Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 501 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Kristína Huliaková
huliakova@diamondreality.sk
0903 705 351

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ LUXUSNÝ A NADŠTANDARDNÝ 3 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU

Typ
Predaj
Okres
Košice I
Ulica
Budapeštianska
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
78 m2
Typ stavby
Panelová
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
07.11.2023
Aktualizované
26.04.2024
Kristína Huliaková Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0903 705 351

Popis nehnutelnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj nadčasový 3 izbový byt s lodžiou na sídlisku Ťahanovce.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/5sdgANXBsjA



O NEHNUTEĽNOSTI

Jedná sa o neobyčajný 3-izbový byt, ktorý disponuje rozlohou 78 m2 + lodžia. Tento byt prešiel kompletnou a nadštandardnou rekonštrukciou s použitím len tých najkvalitnejších materiálov. Nachádza sa na 12. poschodí bytového domu.

Pri vkročení do tohto bytu pocítite atmosféru jedinečného luxusu. Spálňa a obývacia izba sú vybavené priznaným betónom, ktorý pridáva bývaniu moderný šmrnc. Všetky dvere v byte sú zo skla, čím sa vytvára jedinečný dojem. Navyše, v celom byte nájdete napínavé stropy, ktoré pridávajú veľmi elegantný dotyk.



Kúpeľňa je skutočným klenotom - zariadená vaňou z liateho mramoru a veľkým sprchovacím kútom. Každý detail vytvára pocit nadštandardného komfortu. Okrem toho ponúka byt samostatnú miestnosť, ktorá slúži ako praktická pračovňa.

V obývacej izbe sa na strope nachádza hviezdne nebo, čo vytvára úžasnú atmosféru pri večerných chvíľach a romantických okamihoch.



Tento byt je jedinečný v každom ohľade. Kvalita rekonštrukcie a výber luxusných materiálov zabezpečujú výnimočný štýl a eleganciu. Dokonca má niečo, čo ho skutočne odlišuje - podlahové kúrenie v kúpelni, obývačke a kuchyni pre maximálny komfort a teplejší pocit. V byte sú dve klimatizačné jednotky, umiestnené v obývačke a spálni, zabezpečujú ideálnu teplotu počas celého roka.



K bytu patrí lodžia, kumbál na chodbe a pivnica pre ďalší úložný priestor.

Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ a je pripravený na okamžité nasťahovanie - noví majitelia si môžu priniesť len svoje osobné veci a využívať všetko luxusné vybavenie, ktoré tento byt ponúka.



OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

Tento byt sa nachádza na najmladšom košickom sídlisku Ťahanovce, konkrétne na ulici Budapeštianska.

Pred samotným bytovým domom sa rozprestiera nákupná pasáž s komplexným pokrytím všetkých služieb a obchodov. Nový majiteľ bude mať všetko, čo potrebuje, na dosah ruky, bez potreby dlhých ciest.

Okrem toho, za rohom nájdete školy a škôlky, čo robí túto lokalitu ešte atraktívnejšou pre rodiny s deťmi. Ideálnejšiu polohu bývania pre toto sídlisko si ani neviem predstaviť.



Parkovanie je možné priamo na ulici alebo pod nákupnou pasážou.

Táto lokalita poskytuje pohodlný a aktívny životný štýl, kde všetko, čo potrebujete, je na dosah ruky. Ide o skutočný skvost pre tých, ktorí hľadajú ideálnu kombináciu komfortu, dostupnosti služieb a kvalitného bývania.



ZÁVER

Tento byt nie je len obyčajným bývaním. Ide o miesto, kde nadčasový luxus a výnimočnosť vytvárajú jedinečný domov pre tých, ktorí očakávajú viac. Každý detail tohto bytu odráža starostlivo vybrané a nadštandardné materiály, čo mu dáva nádych luxusu a elegancie.

Budapeštianska ulica ponúka bezkonkurenčnú kombináciu pohodlia a dostupnosti. Obyvatelia budú mať všetko, čo potrebujú, priamo za dverami, a to nielen dnes, ale aj v budúcnosti.

Ak hľadáte byt, ktorý nekopíruje konvenčné riešenia, ale nesie v sebe jedinečnosť a nadčasovosť, potom je tento byt pre vás. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto exkluzívneho bývania.