Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Kamil Špegár
spegar@diamondreality.sk
0905 982 116

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

"REZERVOVANÝ" Ponúkam na predaj 3 izbový byt na Dénešová ul. sídlisko KVP

Typ
Predaj
Okres
Košice II
Ulica
Dénešov
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
11.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Mgr. Kamil Špegár Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0905 982 116

Popis nehnutelnosti

Mgr. Kamil Špegár a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj pekný a útulný 3 izbový byt na Dénešovej ulici na sídlisku KVP.

>>>3D virtuálnu prehliadku bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=MCwKDhZ3HWA

Táto mestská časť Košíc susedí s troma mestskými časťami Košíc – Myslava, Západ a Sever. Mestská časť je zo severnej a severozápadnej strany obklopená lesmi a lúkami. Tie sú ideálnym miestom pre turistiku alebo cykloturistiku. Zároveň sú aj skvelým miestom na krátku prechádzku či venčenie psa.

Sídlisko KVP je bohaté na športové ihriská. Nachádzajú sa tu dve futbalové ihriská, tenisový komplex, tenisový klub, zimný štadión. Okrem toho sa tu nachádza aj workoutové ihrisko a terénna pretekárska dráha. Pre deti tu je k dispozícii známe detské ihrisko Žihadielko.

Tento útulný 3-izbový panelový byt s loggiou, ideálny pre rodinný život. Tento byt sa nachádza na 10. poschodí z 12 v panelovom dome s orientáciou juhovýchod, čo zaručuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Je čiastočne rekonštruovaný s pôvodným jadrom. Celková plocha bytu je 65 m2 s loggiou a francúzskym oknom, ktorý ponúka výhľad do okolia. Okná sú plastové s trojsklom a zabezpečujú výbornú izoláciu. Kúrenie je ústredné, čo zabezpečuje optimálny komfort s úspornými digitálnymi termohlavicami, . V byte sa nachádzajú dva kumbály, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru. Pripojenie na internet je od spoločnosti T-Com.

Vybavenie kuchyne zahŕňa mikrovlnnú rúru, umývačku riadu a sušičku. V izbách sú plávajúca podlaha, zatiaľ čo v chodbe a kuchyni je linoleum pre jednoduchú údržbu. Byt je v osobnom vlastníctve a je zabezpečený bezpečtnostnými a protipožiarnymi dverami.

Výhodou tohto bytu je aj bezproblémové parkovanie v okolí.

Bytový dom je zateplený s dvoma nákladnými výťahmi.

Tento byt je ideálnou voľbou pre tých, ktorí hľadajú pohodlný a útulný domov v dobre dostupnej lokalite.

Neváhajte a získajte svoj vlastný kúsok pohodlia ešte dnes! Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať.