Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 502 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVOVANÉ | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT PO REKONŠTRUKCII |BALTICKÁ ULICA

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Nad Jazerom
Ulica
Baltická
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
65 m2
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
06.03.2024
Aktualizované
27.04.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásny 3 izbový byt na začiatku sídliska Nad jazerom, na ulici Baltická.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/Ne7dZeHjol4

Sídlisko Nad jazerom ľudia odpisujú kvôli zlej dostupnosti do mesta, častým zápcham či nedokončenej Slaneckej ceste. Našťastie sú na Jazere lokality, ktorých sa tieto problémy netýkajú a práve v jednej z nich mám na predaj krásny 3 izbový byt s loggiou. Hovorím o Baltickej ulici, ktoré je v podstate prvou ulicou smerom z Vyšného Opátskeho a tak sa pohodlne vyhnete všetkým zápcham či obmedzeniam.

Tento byt bol kompletne zrekonštruovaný v roku 2020 a majitelia si pri prerábke dali naozaj záležať na kvalite. Veď ju robili pre seba. Samotný byt má výmeru 65m2 a dnes už byt nájdete v zmenenej dispozícii, ktorá otvorila dennú časť a dokonale prepojila kuchyňu s obývačkou. Samozrejme tým kuchyňa dostala aj ďalšie metre naviac, čo len dodalo bytu hodnotu. V podstate všetko čo v byte vidíte, má maximálne 3 roky. Nová elektroinštalácia, podlahy, kuchynská linka so spotrebičmi, obklady v kúpeľni, steny či sadrokartónové podhľady. Už nič v tomto byte nemusíte riešiť a len si ho užívať.

Po vstupe do bytu cítite ozajstnú rodinnú atmosféru a tento byt vo vás určite zanechá nejakú stopu. Bol nadizajnový samotnými majiteľmi a odviedli skvelú robotu, pretože všetko tu je premyslené a krásne. Vešiaková stena od stolára, ktorá oddeľuje priestor chodby a obývačky, kvalitné dyhované dvere a zárubne, podsvietenie na toalete, klimatizácia, ktorá vás aj zahreje a schladí, že to ani nebudete počuť. Zmena dispozície, pri ktorej vzniklo okno priamo v kúpeľni a vy tak pohodlne vyvetráte celý priestor. Jednoducho dokonalé.

Dispozične tu teda máme obývačku s výstupom na zasklenú loggiu a klimatizáciou, kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi, samostatné WC s umývadlom, kúpeľňu so sprchovým kútom a dve 17 metrové izby so vstavanými skriňami. Priestorovo obe izby spĺňajú vysoké štandardy, takže sa tu zmestíte určite aj štyria. Navyše, byt sa predáva s väčšinou nábytku, ktorý je už zahrnutý v cene bytu a vám tak uľahčí proces sťahovania.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný a keďže sa byt nachádza na 1. poschodí (pod bytom je byt), nový výťah ani nebudete potrebovať. Baltická ulica je veľmi tichá s množstvom parkovacích miest, avšak ponúka všetko potrebné pre život. Potraviny, školy a škôlky, kaviareň, reštaurácia, od bytového domu to máte asi 100metrov k jazeru, či na hrádzu, kde si môžete vychutnať večerné prechádzky.

Cena bytu vrátane zariadenia je 179.990 eur. Ak vás tento byt očaril, čo určite áno, budem rád keď si dohodnete obhliadku na čísle 0911 337 969