Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 510 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Ladislav Šosták
ladislav.sostak@diamondreality.sk
+421 911 337 969

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

NA PREDAJ POLYFUNKČNÝ OBJEKT S INVESTIČNÝM POTENCIÁLOM | MYSLAVA | KOŠICE

Typ
Predaj
Okres
Košice II
Mesto
Myslava
Ulica
Myslavská
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
1000 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
07.11.2023
Aktualizované
27.04.2024
Ing. Ladislav Šosták Diamond Reality
Kontaktovať makléra +421 911 337 969

Popis nehnutelnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj polyfunkčný objekt na hlavnom ťahu v mestskej časti Košice - Myslava

>>>VIDEOOBHLIADKU objektu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/DlmfyD7FVmY?si=JeYVW9bjtH6x6uzv

Tento objekt sa nachádza na hlavnej ceste v mestskej časti Košice - Myslava a tak je každému na očiach a do budúcna sa tu ponúka viacero skvelých využití.

Jedná sa o tehlovú budovu postavenú v roku 1971 a dnes slúži ako prevádzka potravín a reštaurácie. Celý priestor disponuje podlahovou plochou až 1000m2, čo sa na prvý pohľad nezdá, avšak okrem hlavnej obchodnej časti sú k dispozícii obrovské skladové priestory a zázemie pre jednotlivé prevádzky. Potraviny dispozične pozostávajú z obchodu, kancelárie, skladu a priestoru pre príjem tovaru. Reštaurácia pozostáva z dvoch veľkých reštauračných miestností, kde vojde pokojne aj 70-100 hostí naraz. Reštaurácia disponuje veľkou kuchyňou a rozsiahlym zázemím, skladmi, kanceláriami, výťahom na príjem tovaru a dokonca je celý priestor podpivničený s ďalšími miestnosťami na skladovanie. V exteriérovej časti reštaurácie je terasa pre ďalších 30 hostí. Táto časť sa po rekonštrukcii môže stať dokonalým miestom pre organizovanie osláv, svadieb, či rozhodne sa tu uchytí aj moderná reštaurácia.

Zastavaná plocha budovy je 986m2 avšak čo je najpodstatnejšie, že okolo celej budovy je navyše pozemok s výmerou 851m2, ktorý dnes slúži ako parkovisko pre hostí, výdaj tovaru, no v budúcnosti vďaka tomu môžete z tejto budovy vytvoriť nový bytový dom so súkromným parkovaním. To je jedna z alternatív, ktoré tento objekt ponúka. Urobiť nadstavbu a vytvoriť bytové jednotky, či už na následný predaj alebo prenájom.

Je však aj jednoduchšia cesta a to kúpa a následný prenájom týchto priestorov, ktoré dnes generuju výnos 7% ročne, čo je celkom zaujímavé číslo.

Možností je viacero a preto verím, že tu nejaký potenciál vidíte a rozhodnete sa ho využiť. Cena tejto nehnuteľnosti je 1.150.000 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, budem rád keď mi zavoláte na číslo 0911 337 969.