Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 505 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Kristína Huliaková
huliakova@diamondreality.sk
0903 705 351

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

REZERVOVANÝ RODINNÝ DOM S BAZÉNOM, GARÁŽOU A PODNIKATEĽSKÝM POTENCIÁLOM

Typ
Predaj
Okres
Košice IV
Mesto
Krásna
Ulica
Opátska
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
165 m2
Typ stavby
Zmiešaná
Stav objektu
Po rekonštrukcii
Pridané
30.12.2023
Aktualizované
27.04.2024
Kristína Huliaková Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0903 705 351

Popis nehnutelnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj zrekonštruovaný rodinný dom s veľkou garážou, vonkajším bazénom, podnikateľským potenciálom a krásnym usporiadaným pozemkom.

Skopírovaním linku si môžete pozrieť VIDEOOBHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI - https://youtu.be/tMaf3ibTSCM



O NEHNUTEĽNOSTI

Tento rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou interiéru aj exteriéru pred 10 rokmi. Nachádza sa na rovinatom pozemku o rozlohe 503 m2, poskytujúcom dostatok priestoru pre Vás a Vašu rodinu pri rôznych aktivitách. Dom je postavený z tehly a kvádra, a je zateplený polystyrénom, čo zabezpečuje vysokú energetickú efektívnosť.

Vstupná elektrická brána a audiovrátnik s možnosťou ovládania a z pohodlia domova len podčiarkuje moderný prístup k pohodliu a bezpečnosti. Parkovanie pre niekoľko áut a premyslené rozmiesťovanie všetkých prvkov na pozemku dodáva domu jedinečný a dobre premyslený charakter. Tento dom je skutočne miestom, kde každý detail našiel svoje miesto.



VLASTNOSTI DOMU

- Rozloha pozemku: 503 m2

- Užitková plocha domu: 165 m2

- Počet podlaží: 2 nadzemné podlažia + pivnica

- Garáž: 41 m2 s montážnou jamou, elektrinou, a prístreškom

- Bazén s vonkajším posedením na peknom usporiadanom pozemku



INVESTIČNÝ POTENCIÁL NEHNUTEĽNOSTI

K dispozícii je nebytový priestor so samostatným vstupom, ktorý môžete využiť na podnikanie v akomkoľvek smere podľa vašich potrieb a vízií. Jeho flexibilný charakter umožňuje široké spektrum využitia, či už ide o kancelárie, ateliér, predajňu, či malý podnikateľský priestor. Tento multifunkčný priestor poskytuje ideálnu príležitosť pre vytvorenie a rozvoj vášho vlastného podnikania, pričom jeho samostatný vstup zabezpečuje nezávislosť a slobodu pre Vašu podnikateľskú činnosť.



DISPOZÍCIA NHENUTEĽNOSTI

Spodné podlažie: Kuchyňa, priestranná obývačka, kúpelňa so sprchovacím kútom, kumbál, WC, nebytový priestor so samostatným vstupom

Vrchné podlažie: 2 samostatné izby, balkón, šatník, kúpelňa s vaňou a WC

Na vrchnom podlaží sa nachádza ďalší priestor, ktorý sa aktuálne využíva ako sklad, ale je možné ho zrekonštruovať na obytnú časť.



VYKUROVANIE A OHREV VODY

Vykurovanie a ohrev vody sú zabezpečené pomocou plynového kotla. V kúpeľni poskytuje optimálny komfort podlahové kúrenie, zatiaľ čo v ostatných častiach domu sú použité radiátory. V obývacej časti domu sa nachádza krb, ktorý nielenže vytvára útulnú atmosféru, ale tiež zabezpečuje teplo aj pre vrchné podlažie.



OBČIANSKÁ VYBAVENOSŤ, DOSTUPNOSŤ DO KOŠÍC A OKOLIE

Mestská časť Krásna nad Hornádom je ideálnym miestom nachádzajúc sa len 7 km od centra mesta.

Je neustále vyhľadávaná pre svoju kompletnú občiansku vybavenosť. V tejto oblasti nájdete niekoľko potravín, materskú aj základnú školu, mestskú hromadnú dopravu, poštu, detské ihriská a ďalšie dôležité služby. S dokončením Slaneckej cesty sa stane táto lokalita ešte atraktívnejšou, ponúkajúc rýchlu dostupnosť do centra mesta. Ideálna kombinácia pokojného prostredia a praktickej občianskej vybavenosti robí z Krásnej nad Hornádom výnimočné miesto na bývanie.



ZÁVER

Táto ponuka predstavuje dom, ktorý neponúka len pohodlné bývanie, ale aj príležitosť pre jedinečný životný štýl. Nehnuteľnosť ponúka nielen moderné zariadenie, ale aj priestor pre kreativitu a podnikanie.

S bazénom a garážou na rozľahlom pozemku, tento dom nemusí byť len miestom pre rodinu, ale aj pre ambicióznych jednotlivcov s podnikateľskými víziami.

Celkovo povedané, táto nehnuteľnosť nie je len domovom, ale aj príležitosťou zažiť život plný inovácií a individuálneho štýlu. Ak si chcete užiť nielen bytie, ale aj bytie inak, toto je miesto pre Vás.