Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
375 402 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Veľký dvojizbový byt s parkovaním v novostavbe za výhodnú cenu

Typ
Predaj
Mesto
Horný Bar
Ulica
Horný Bar
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
59 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
Vo výstavbe
Pridané
18.06.2021
Aktualizované
18.06.2021
Realitný maklér

Popis nehnutelnosti

Exclusive vám ponúka na predaj dvojizbový byt za výhodnú cenu v pokojnej obci Horný Bar, ktorá sa nachádza medzi Šamorínom a Dunajskou Stredou. Ponuka určite osloví každého kto hľadá pokojné miesto pre život iba pár metrov od hrádze Dunaja.  Byt sa nachádza v novostavbe nízkopodlažnej mini bytovky so štyrmi bytovými jednotkami a dvoma obchodnými priestormi. Byt na prvom poschodí s balkónom má výmerou 63,13 m2. Výmera bytu je 59,13 m2 a balkón má výmeru 4 m2.  Byt je napojený na plyn, elektriku a obecnú vodu. Odpad bude riešený do spoločného septiku pre štyri byty s objemom 25 kubíkov. Bytovka bude mať urobenú predprípravu na napojenie na kanalizáciu. Obec v súčasnosti nemá kanalizáciu vybudovanú, ale je už plánovaná. V byte bude vlastný plynový kotol na ohrev teplej vody a kúrenie bude podlahové na báze plyn – voda. Dispozícia bytu. Vchádza sa do dlhej chodby z ktorej sa na pravú stranu vchádza najprv do spálne, potom do spoločnej kúpeľne s vaňou a toaletou a chodba končí vo veľkej obývacej izbe prepojenej s kuchyňou a jedálňou. Na balkón sa vchádza z kuchyne. Byt bude napojený na alarm a elektrického video vrátnika. Súčasťou bytu sú aj dve vyhradené parkovacie miesta v oplotenom dvore, ktorý patrí k bytovému domu. V bytovke si ešte môžete kúpiť aj trojizbový byt na prízemí o výmere 65,82 m2, so záhradou o výmere 105 m2 za 75.820,- EUR, trojizbový byt na prvom poschodí s výmeru 71,1 m2, ktorý sa predáva za 74.160,- EUR a menší dvojizbový s výmerou 48 m2 za 50.110,- EUR. Obidva  byty na prvom poschodí majú aj balkón. Ku všetkým bytom sú rovnako v ponuke aj dve parkovacie miesta v uzavretom dvore.  Všetky byty v prezentovanej mini bytovke budú dokončené do štandardu, teda komplet na kľúč okrem kuchynskej linky. Plánované dokončenie bytov je koncom roku 2021. Ponuku sa určite oplatí vidieť.

Cena nehnuteľnosti vrátane provízie RK je 65.790,- EUR

Možnosť financovania prostredníctvom úveru s ktorým Vám radi a bezplatne pomôžeme. Garantujeme Vám právny servis v rámci ceny a naše skúsenosti na realitnom trhu s 19 ročnou praxou! Maklér pre danú nehnuteľnosť: Martin Augustín, kontakt na makléra: 0903 772 747 alebo na kanceláriu 0948 79 00 82, E-mail: reality@samorin.com www.samorin.com, www.byvanie.com