Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 434 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Miroslav Fazika
mfazika@bvreal.sk
0918 709 037

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

BV REAL Na predaj rodinný dom Horná Štubňa FM1400

Typ
Predaj
Ulica
-
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
185 m2
Celková plocha
975 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Pridané
07.10.2022
Aktualizované
07.10.2022
Miroslav Fazika BV REAL PD
Kontaktovať makléra 0918 709 037

Popis nehnutelnosti

Realitný maklér Fazika Miroslav a BV REAL realitná kancelária ponúka na predaj rodinný dom obec Horná Štubňa okres Turčianske Teplice.

Dom je možné využívať aj na celoročné bývanie alebo aj na chalupárčenie.

Nehnuteľnosť je so začatou rekonštrukciou, stačí len dokončiť.

Pôvodne slúžila ako dvojdom čiastočne je podpivničený, teraz sú miestnosti prepojené do jedného domu.

Pozostával z 2 izieb, 2 kuchyne, kúpeľňa, predsieň, chodba, schody na povalu, pivnice.

V dome je menená nová elektroinštalácia a ističe, menená vodoištalácia a odpady, väčšina okien je už vymenená za plastové, v 2 izbách sú urobené nové omietky, ošetrenie stropov so zachovanými podhladmi na drevené trámy, zateplenie stropov, nové rozvody kúrenia s novými radiatormi, izolácie podláh a nové betónové potery už v niektorých miestnostiach, nové zárubne dverí, okrasný obklad z kameňa na plánovaný krb, okrasný kamenný obklad na dres kuchyne, nová rohová vaňa s plánovaným obkladom, mové umývadlo s predprípraveným vymurovaním, nové dvere na kúpeľni, nový elektrický bojler na teplú vodu.

Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo, strecha je sedlová, krytina škridla, v pripade záujmu je možné podkrovie do budúcna zobyvateľniť na ďalšie izby.

Dom je postavený s kombináciou kameňa a teháľ a je napojený na obecný vodovod, parkovanie je možné v oplotenom dvore.

K domu príslúcha aj záhrada a ďalšia stavba postavená z teháľ s rozmermy 10 x 6 m s možnosťou využitia na dieľnu, na skladové priestory, prípadne by sa dalo využiť aj na garáž a latrína.

Podlahová plocha domu je 185 m2 a veľkosť celého pozemku vrátane domu, druhej stavby a záhrady je 975 m2.

Podobný dom je hneď vedľa a ten je už po kompletnej rekonštrukcii, tým pádom je možnosť predstavy ako by mohol vyzerať dom, ktorý sa predavá a bude po dokončení. Väčšina susedných domov je už po rekonštrucii. Podľa informácii od obecného úradu, v obci sa plánuje robiť v najbližšom období nová kanalizácia. V okolí obce je pekná okolitá príroda.

Výhoda je, že obci sú potraviny, ordinácie lekárky pre dospelých a detského lekára, lekáreň, škola, materská škola, pošta a obec leží len 6 km od okresného mesta Turčianske Teplice. Dopravné spojenie je zabezpečené pravidelnými autobusovými a vlakovými spojmi.

Odporúčanie makléra: v meste Turčianske Teplice sa nachádzajú známe liečebné kúpele a je tam aj Aquapark a len 16 km od Kremnice a 16 km od obce je známe lyžiarske stredisko Krahule a Skalka.

Cena je 51000 € a je konečná, neplatíte nič navyše.

V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy:

- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve

- poradenstvo / vybavenie financovania na mieru (Spolupracujeme so všetkými bankami)

- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Možnosť platby v hotovosti aj na úver. Úver vám bezplatne vybaví náš hypotekárny a úverový špecialista.

Termín obhliadky si môžete dohodnúť na tel.č. 0918 709 037, alebo mailom: mfazika@bvreal.sk alebo osobne v kancelárii BV REAL.

Web makléra: www.fazikamiroslav.sk

Číslo zákazky FM1400