Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 507 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Andrea Šubová
andrea.subova@adas.sk
+421 917 757 338

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Adas-reality vám ponúka na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dom v obci Holumnica.

Typ
Predaj
Okres
Kežmarok
Mesto
Holumnica
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
400 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
26.03.2024
Aktualizované
13.04.2024
Mgr. Andrea Šubová Realitný maklér
Kontaktovať makléra +421 917 757 338

Popis nehnutelnosti

Adas-reality vám ponúka na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dom v obci Holumnica. Dom sa nachádza na slnečnom pozemku o rozlohe 1.857m2. Ide o trojpodlažný rodinný dom po rozsiahlejšej rekonštrukcii. Na pozemku sa ďalej nachádzajú dve garáže s jamou, hospodárska budova v ktorej je dielňa, kuchynka, sklad na drevo a altánok. Pri dome je technická miestnosť, sklad a veľká stodola. Za touto zastavanou plochou je mierne svahovitá záhrada o výmere 951m2. Rodinný dom spolu s budovami tvoria zastavanú plochu 906m2. Je postavený z časti kameň, ytong a vnútorné priečky so zadnou stenou domu sú tehlové. Obytná plocha domu je 400m2. Dom nám svojou výbornou dispozíciou ponúka dve samostatné bytové jednotky. Prízemie pozostáva zo zádvoria a chodby z ktorej sa dostaneme do 3 izbového prízemného bytu a po schodisku do vrchného podlažia ktorú tvorí veľká 4 izbová bytová jednotka, vstup na druhé podlažie ktoré momentálne slúži ako úložný priestor. Dom je odkopaný (odvodnený), kvalitná zámková dlažba, nový plot z betónových dielcov, príprava na elektrickú bránu. Pred vstupom okrem dvoch garáži je parkovanie pre 4 autá.

* DISPOZÍCIA DOMU: - 3 izbový byt na prízemí o rozlohe 138m2 pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, hosťovskej izby, kuchyne, technickej miestnosti, kúpeľne prepojenej s WC a špajze. Z kuchyne je príprava na terasku. Úplná rekonštrukcia prízemia prebehla v roku 2023. Nové omietky, kompletná elektroinštalácia, podlahové kúrenie, vybudovaná nová kúpeľňa, odpady, kondenzačný kotol, vinylová podlaha, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky Mora ktoré sú ešte všetky v záruke, samozrejmosťou sú kvalitné plastové okna salamandre trojsklo, dvere a zárubne, kondenzačný kotol. - 4 izboví byt na poschodí s rozlohou 138m2. Pozostáva z veľkej vstupnej chodby z ktorej vedú schody do tretieho podlažia obývačky, spálne , kuchyne, detskej izby, pracovne, samostatnej kúpeľne s vaňou a WC. Na tomto podlaží prebehla čiastočná rekonštrukcia. Kúpeľňa a WC ostali v pôvodnom stave. Okná sú plastové, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi. - druhé podlažie pozostáva zo 4 miestností priestoru na kúpeľňu a WC. Momentálne slúži ako úložný priestor. Na tomto poschodí je vyvedená, elektrina aj kúrenie. Okná sú plastové. Podlažie je pripravené pre ďalšiu bytovú jednotku o rozlohe 130m2.

*POZEMOK A ZÁHRADA: Vedľa domu sa nachádzajú všetky hospodársky budovy aj altánok na oddych. Veľká udržiavaná záhrada ma množstvo rodiacich ovocných stromov a kríkov s drobným ovocím. Veľká záhrada a stodola poskytuje priestor pre chov domácej hydiny, chov včiel a domácich zvierat. Výhodou je, že záhrada nemá suseda.

* LOKALITA: Holumnica sa nachádza 17 km od Kežmarku, 4 km od Podolínca a 10km od Spišskej Belej. V obci je kompletná občianska vybavenosť - zastávka MHD, škôlka, potraviny, škola aj zdravotné stredisko. Dom s možnosťou okamžitého nasťahovania. Náklady na bývanie 185 000 € plyn + elektrina. Dom je napojený na vlastnú studňu s kvalitnou vodou, ale prípojka je aj na obecnú vodu. Táto nehnuteľnosť Vám ponúka absolútne súkromie. Cena za nehnuteľnosť zahŕňa kompletný právny a administratívny servis. Bližšie info: 0917757 338 , andrea.subova@adas.sk, Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.