Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Ing. Kristína Benöczová
benoczova@diamondreality.sk
0910 393 229

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

VÝRAZNE ZNÍŽENÁ CENA !!! Romantický dom pod lesom - Telkibánya

Typ
Predaj
Mesto
Telkibánya
Typ nehnuteľnosti
Domy a vily
Plocha priestoru
64 m2
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
2
Pridané
06.02.2024
Aktualizované
27.04.2024
Ing. Kristína Benöczová Diamond Reality
Kontaktovať makléra 0910 393 229

Popis nehnutelnosti

Malý dom s výnimočným pozemkom - Telkibánya

Diamond Reality vám exkluzívne ponúka nádherný malý domček v tichej ulici dedinky Telkibánya. Malá dedina s dlhoročnou banskou tradíciou prekvitá turizmom, a tak tu nájdete hneď niekoľko penziónov s kvalitnými reštauráciami a možnosťami ubytovania. Dedinu preslávila ťažba zlata a v tomto bohatom duchu sa nesie dodnes. Zodpovední obyvatelia, ktorí si potrpia na estetike vám ihneď dajú najavo, že svoj majetok nemusíte chrániť ani vysokými múrmi alebo bezpečnostnými kamerami. Dedinka je bezpečná, čo vysoko oceňujú najmä turisti, ktorí sa sem aj vďaka tomu radi vracajú.

Pozemok 1134 m2
Obytná plocha domčeka 64m2
Všetky IS – obecný vodovod, obecná kanalizácia, elektrika
Stavebný materiál – kameň
Strecha škridla
Čiastočná rekonštrukcia

Menší domček postavený v roku 1890 v mierne svahovitom teréne a zároveň na skale zaručil jeho skvelú statiku a vodeodolnosť. Múry sú suché a zdravé, strecha pevná a rovná. Majiteľ už začal s rekonštrukciou vnútorných priestorov. V domčeku je funkčná kúpeľňa s vodou z obecného vodovodu, samostatné WC pripojené na kanalizáciu a funkčná elektrika. Pri vynovovaní interiéru sa zvýraznili pôvodné trámy, na ktorých nájdete aj vyše storočný zápis o dokončení stavby. Celkovému vzhľadu pomáhajú aj nové drevené okná, či zateplenie, ale všetko v rámci zachovania pôvodnej banskej architektúry. Atmosféru výrazne dopĺňa čistý potok, ktorý tečie pod pozemkom a minerálny prameň vyvierajúci priamo na pozemku. Voda z prameňa bola odoslaná na rozbor a vysoká kvalita vody bola potvrdená.

Nehnuteľnosť má naozaj rozprávkovú atmosféru. Pekný výhľad z lavičky na priedomí a ihličnany v zadnej časti pozemku, ktoré pokračujú lesom túto skutočnosť iba potvrdzujú. Veľkosť pozemku 1134m2 je akurátnou na starostlivosť a zároveň poskytuje dostatok priestoru na dostavanie terás alebo ľubovoľnú úpravu terénu.

Pozemok sa nachádza pod kopcom, na ktorom sa nachádza hotel s bazénom a reštauráciou. Príjazdová cesta k hotelu vedie po inej ulici takže hostia nijako nebudú rušiť váš kľud a pohodu. A ani susedia. Z jednej strany je prázdny pozemok, z druhej strany je sused vzdialený viac ako 70 metrov.

Ak ste fanúšikom rybolovu, prídete si na svoje. Za dedinou sa nachádza malý rybník, kde si viete svoj úlovok aj okamžite pripraviť na prenajatom ohnisku s prístreškom. Možností ako využiť voľný čas v Telkibányi a jej okolí je naozaj dosť.

CENA: 67 600,- Euro

Nová cena 56 900,- Euro

Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila a radi by ste si ju pozreli naživo alebo máte nejaké nezodpovedané otázky, budem rada ak mi zavoláte na:

+421 910 393 229

Na obhliadku sa teší Ing. Kristína Benöczová