Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 506 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Karin Zápalová, RSc.
zapalova@karinpartners.sk
0918 971 554

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Bývanie v Rajke - novostavba 2-izbového bytu

Typ
Predaj
Mesto
Rajka
Ulica
xx
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
47 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Pridané
05.03.2024
Aktualizované
26.04.2024
Mgr. Karin Zápalová, RSc. KARIN & PARTNERS, s.r.o.
Kontaktovať makléra 0918 971 554

Popis nehnutelnosti

Úžasná príležitosť na kúpu bytu v srdci Rajky!
Túžite po dokonalom bývaní v malej bytovke, na prvom poschodí a v byte zariadenom podľa Vašich predstáv?

Tento útulný byt v Rajke v štandardnom vyhotovení bude práve tým, čo hľadáte.

Ponúkame Vám 2-izbový byt v Rajke situovaný na prvom poschodí z troch. Výhodou štandardného vyhotovnia je, že v byte budú osadené interiérové dvere, vonkajšie žalúzie, parkety, dlažba aj sanita. Novostavba bude odovzdaná k užívaniu v lete 2024. Ostatné zariadenia, nábytok, ako aj doplnky na útulné bývanie si zariadite presne podľa Vašich predstáv útulného bývania.



Výhodou tohto bytu v Rajke je jeho umiestnenie pri hlavnej ceste, čo znamená, že oproti Vám nepribudne žiadna ďalšia bytovka. Aj napriek veľkému záujmu o bývanie v Rajke nebudete mať obavy o súkromie vo vašom novom domove. Navyše, tento byt v Rajke je vybavený balkónom, ktorý vám poskytne možnosť relaxovať a užívať si čerstvý vzduch a krásny výhľad.

Balkón s dvojkrídlovými dverami Vám krásne presvetlí obývačku s kuchyňou. Ste "gaučový typ" a radi relaxujete po náročnom dni? Okrem rohovej sedačky tu zmestíte aj jedálenský stôl. Radi varíte a pečiete pre svoju rodinu a priateľov? Žiaden problém, kuchynskú linku si môžete navrhnúť presne podľa svojich požiadaviek.

Z predsiene sa dostanete do spomínanej kuchyne s obývačkou, ale samostatný vstup tu má aj spálňa, ktorá Vám poskytne útulné prostredie pre zaslúžený odpočinok. V kúpeľni bude dokončená sanita. Nájde sa tu priestor pre umývadlo, práčku, vaňu aj toaletu.



Cestovanie za prácou nebude vôbec komplikované. Využiť môžete autobosovú či vlakovú dopravu. Cesta autom do Bratislavy je z Rajky vzdialená približne 25km. Vďaka blízkemu napojeniu na D4 je cestovanie ešte rýchlejšie. Okrem toho Vám prinášame pohodlné súkromné parkovacie miesto priamo pred Vaším bytom v Rajke, aby ste sa nemuseli starať o parkovanie.



Nezmeškajte túto príležitosť na dokonalé bývanie v Rajke!

Zarezervujte si svoj obľúbený byt ešte dnes a začnite snívať o živote plnom pohodlia a štýlu. Cena za 2-izbový byt v Rajke odovzdávaný v štandarde je 123 000 €.



Pre našich klientov zabezpečujeme kompletné služby spojené s kúpou a predajom nehnuteľností. Viac o našich službách sa dozviete na karinpartners.sk/sluzby



Mgr. Karin Zápalová, RSc.
0918 971 554
zapalova@karinpartners.sk