Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 897 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Mgr. Jana Kimpanová
vasilisa3@gmail.com
0908 987 414

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

ZARIADENÁ izba v rodinnom dome Dulova Ves 4 km od Prešova

Typ
Prenájom
Okres
Prešov
Mesto
Dulova Ves
Ulica
Dulova Ves
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
26 m2
Typ stavby
Tehlová
Stav objektu
čiastočná rekonštrukcia
Počet izieb
1
Kúrenie
ústredné - plynové
Pridané
29.02.2020
Aktualizované
29.02.2020
Cena 200,00 €/mes.
Mgr. Jana Kimpanová Vasilisa reality s.r.o.
Kontaktovať makléra 0908 987 414

Popis nehnutelnosti

Ponúkam na prenájom ubytovanie pre študentov, páry, a/alebo pracujúcich v samostatných izbách v rodinnom dome v Dulovej Vsi 4 km od Prešova. Cena 100/eur/mesačne za 1 osobu. Možné je ubytovanie maximálne 3 osôb v jednej izbe. Pri obsadení 1 osobou je cena za izbu 200,- Eur mesačne. V cene sú energie aj neobmedzený internet, bezpečné parkovanie vo veľkom dvore - nachádza sa tam veľké betónové parkovisko pre niekoľko áut. Ak nemáte auto, zastávka autobusu je hneď pred domom, autobusy chodia v polhodinových intervaloch, cesta na stanicu v Prešove trvá 11 min, cena lístka pre dospelého 0,60 €, študenti zľava. V každej izbe je položená nová plávajúca podlaha. Kuchyňa a kúpeľňa je spoločná pre 3 izby a je kompletne vybavená a zariadená. Kuchyňa zároveň slúži ako spoločenská miestnosť, nakoľko je tam veľký rozkladací stôl pre 8 ľudí, malý gauč, čím je možné prijať návštevu tam, bez toho, aby Vám zasahovali do súkromia v uzamknutej izbe. Zo spotrebičov sa tam nachádza - chladnička s mrazničkou, plynový sporák s elektrickou rúrou, skrinky na potraviny, v ktorých je aj vybavenie kuchyne - taniere, poháre, hrnce, panvice. Kúpeľňa má WC a sprchový kút, k dispozícii je práčka, sušiak na bielizeň, žehlička, vysávač, a komplet pomôcky na upratovanie. Tiché prostredie, možnosť využívania záhrady na grilovanie, relax je veľkým plusom, Depozit je 300 Eur za izbu, ktorý bude pri ukončení nájmu vrátený, ak nebude nič poškodené. Pre bližšie info a termín obhliadky volajte Mgr. Jana Kimpanová, 0908 987 414