Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
376 835 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
Peter Hajóssy
hajossy@expisreal.sk
0911 828 407

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Predaj tri 2 izbové byty Donovaly priamo pri vlekoch - Apartmánový Dom Triangel

Typ
Predaj
Mesto
Donovaly
Typ nehnuteľnosti
Byty
Plocha priestoru
53 m2
Celková plocha
53 m2
Stav objektu
Novostavba
Počet izieb
2
Kúrenie
Lokálne - plynové
Pridané
06.07.2022
Aktualizované
06.07.2022
Peter Hajóssy Expisreal s.r.o.
Kontaktovať makléra 0911 828 407

Popis nehnutelnosti

Ponúkame na predaj dvojizbové byty ktoré sú súčasťou horského apartmánového komplexu Triangel, ktorý sa nachádza priamo pri vlekoch v TOP lyžiarskom stredisku Park Snow Donovaly.

Každý zo 3 apartmánov ponúka nadštandardné vybavenie a je určený pre 2-4 osoby. V priestrannej obývačke je k dispozícii rozkladacia pohovka (možnosť využitia na 2 prístelky), SAT/TV, Wi-Fi, kuchynský kútik vybavený s varičom, mikrovlnou rúrou, varnou kanvicou, chladničkou a kuchynským riadom. V samostatnej spálni je manželské lôžko a dostatočný úložný priestor. Súčasťou apartmánu je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC, ako aj terasa s výhľadom na okolitú prírodu.

Ubytovaní hostia majú možnosť odloženia lyžiarskej výstroje a nadmerných batožín vo vlastnej pivnici, ktorá sa nachádza suteréne apartmánového domu. Priamo v apartmánovom komplexe je aj podzemná garáž s vyhradeným parkovacím miestom pre každý apartmán. Obchody aj reštaurácie v blízkosti arálu.

Byty možno využiť aj ako komerčné ubytovanie (Booking)

Hodnotenie: Apartmány sú ideálnym miestom najmä pre rodinnú dovolenku, či stretnutie s priateľmi počas celého roka.

Účelne zariadené priestory uspokoja predovšetkým milovníkov prírody, turistiky, ale aj zimných či adrenalínových športov. Priamo pod oknami apartmánového komplexu sa nachádzajú rozsiahle a denne upravované trate lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly. Svahy sú vhodné pre začiatočníkov i deti, ale na svoje si prídu aj skúsení lyžiari. V blízkom okolí sú k dispozícii reštaurácie, hotelové wellness centrá a bazény. Do bohatej ponuky atrakcií v okolí patria: celoročne využívaná horská bobová dráha, Monkey Way - najdlhšie lanové centrum na Slovensku, 21 m vysoká lezecká stena, bowling, golfový trenažér, laserová strelnica, trampolíny a bungee trampolíny.

Donovaly sú veľmi obľúbené a navštevované aj vďaka pretekom psích záprahov, ktoré tu majú tradíciu a aj vďaka vynikajúcim lyžiarskym a turistickým podmienkam.

Lokalita

Všetko pre dokonalý pocit pohodlia

Rekreačné sídlo Triangel Donovaly tvoria tri samostatné vilové domy v chránenom uzavretom areáli. Vlastný komfort, parkovanie v podzemných garážach, (možnosť vlastného fitnescentra, sauny, reštaurácie) a komplexné služby správcovskej spoločnosti Vám ponúkajú dokonalé pohodlie.

 

Načerpajte sily vo Vašom novom sídle na horách

Nádherné apartmány situované priamo na svahu lyžiarskeho strediska Park Snow Donovaly sú ideálnym miestom na rekreačné bývanie počas zimnej aj letnej sezóny.

 

Popis a umiestnenie lokality

Pre milovníkov bielych svahov je k dispozícii 11 km upravovaných lyžiarskych tratí – 17 zjazdoviek, z ktorých viac ako 7 je zasnežovaných umelým snehom a trate prispôsobené na slalom, zjazd, snowboarding a bežkovanie.

Donovaly ponúkajú:  

lyžovanie

nočné lyžovanie

korčuľovanie na prírodnom klzisku

snowrafting (kĺzanie sa na gumených saniach na špeciálne upravených svahoch),

snowparagliding

airboarding

psie záprahy

Cena:

Apartmán 111    180.000,-    48,50 + loggia 5,30

Apartmán 112    180.000,-    48,60 + loggia 4,30

Apartmán 217    180.000,-    49,00 + loggia 4,00

Pôdorys nájdete na našej stránke. 

V cene je zahrnuté: parkovacie miestu v podzemnej garáži, murovaná pivnica,  kompletné vybavenie vrátane nábytku, spotrebičov, posteľného prádla ...... až po príbor. Apartmán je pripravený na okamžité nasťahovanie alebo prenájom.



Ku každému Apartmánu prináleží:

- vyhradené parkovacie miesto (podzemná garáž - vstup cez rampu, prepojené výťahom),

- samostatná murovaná pivnica o výmere 3,5 m2.



Info: 0911 828 407