Podmienky

Podmienky používania portálu

Prevádzkovateľ internetového portálu www.predajprenajom.sk vydáva podmienky používania portálu, upravujúce práva a povinnosti fyzických a právnických osôb pri využívaní služieb tohto internetového portálu. Tento internetový portál je verejným inzertným portálom, na ktorom sú uverejnené inzeráty o predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností fyzických a právnických osôb, odborné články z oblasti realitného trhu a ponuka hypotekárnych úverov.

Každý, kto využíva obsah portálu www.predajprenajom.sk, je povinný sa oboznámiť s týmito podmienkami a tým, že obsah portálu využíva, prehlasuje, že sa s týmito podmienkami oboznámil, vyjadril súhlas s ich obsahom a zaväzuje sa ich bezvýhradne dodržiavať. Pri využívaní obsahu Portálu musí návštevník dodržiavať taktiež všeobecne záväzné právne predpisy, etické a morálne pravidlá.

PDF

Kompletné znenie podmienok používania portálu a dodatkov si môžete stiahnuť vo formáte PDF. Pre bezproblémové prehliadanie tohoto typu súboru vám odporúčame nainštalovať najnovšiu verziu programu Adobe Acrobat Reader.

Stiahnuť PDF
×
Filter nehnuteľností
m2 m2
Doba úveru
377 510 nehnuteľností
Zobraziť Reset Filter
Vlastné zdroje
80%
Splatnosť hypotéky
30 rokov
Uložiť inzerát
Ohodnotiť inzerát Počet hodnotení: 0

Kontaktujte inzerenta

V prípade, že Vás zaujala táto ponuka a mali by ste záujem o viac informácií, zadajte prosím Váš email, telefónne číslo a meno do kontaktného formulára.


Inzerent
PRESTIGE Group s.r.o.
pgr@pgr.sk
+421907163009

Kontaktný formulár

Prosím skontrolujte správnosť údajov.
+421(0)
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
Prosím skontrolujte správnosť údajov.
×

Areál - prevádzkový objekt s vlastným dvorom a parkoviskom, Dolné Vestenice.

Typ
Predaj
Okres
Prievidza
Ulica
Družstevná
Typ nehnuteľnosti
Komerčné priestory
Plocha priestoru
2400 m2
Celková plocha
2500 m2
Stav objektu
Pôvodný
Pridané
12.10.2023
Aktualizované
27.04.2024
PRESTIGE Group s.r.o. PRESTIGE Group s.r.o.
Kontaktovať makléra +421907163009

Popis nehnutelnosti

Ponúkame Vám na predaj priemyselný areál Dolné Vestenice, ulica Družstevná.

Plocha: úžitková 2400 m2, zastavaná 2500 m2, pozemku 5272 m2. Stav objektu: pôvodný stav.

Areál - prevádzkový objekt:
Vymenovanie jednotlivých pozemkov a stavieb, ktoré sú predmetom prenájmu:
• Prevádzková budova - rozdelená na objekty č. 1 až 13
• Príslušenstvo: ploty, vonkajšie úpravy
• Pozemky 5272 m2
• objekt - sklad
• objekt
• objekt – administratívna - sociálna budova a garáž.
Areál je v súčasnosti nevyužívaný. Stavby môžu byť využívané na svoj pôvodný účel spojený s výrobou a expedíciou mäsových výrobkov. Ďalšie využitie objektu je možné ako skladové priestory po stavebných úpravách.

Areál - prevádzkový objekt sa nachádza mimo zastavaného územia obce Dolné Vestenice v k.ú. Dolné Vestenice. Nehnuteľnosť je prístupná po miestnych spevnených komunikáciách obce a asfaltových spevnených plochách. Obec sa nachádza na hranici troch okresov: 10km od Bánoviec, 15km od Partizánskeho a 20km od Prievidze. Vzdialenosť do centra mesta je približne 1km, pri doprave autom je čas dopravy do centra približne 5 min. Vzdialenosť od zastávky MHD je 500 m. V blízkosti sa nachádzajú prevažne objekty priemyselnej výroby a sklady.
Objekty ktoré boli postavené v roku 1980 boli kompletne zrekonštruované a boli pristavané ďalšie objekty ktoré tvoria prevádzkovo jeden funkčný celok.
Typ nehnuteľnosti je veľmi priaznivý- prevádzkový objekt s vlastným dvorom a parkoviskom, prístupný zo zadu cez asfaltovú komunikáciu alebo spredu cez dvor.

Obec Dolné Vestenice patrí pod okresné mesto Prievidza. V rámci vybavenosti sa v obci nachádza základná škola, banka, poisťovňa, ambulancia praktického lekára, lekáreň, ubytovacie zariadenie, čerpacia stanica.

Cena 990.000 € / aj na splátky - dohoda (cena bez DPH)
Informacie: 0907 163 009